Αποκλειστικό Αλίκη Κατσαβού: Το θέατρο «Κώστας Βουτσάς» και η συγκίνησή της
Showbiz

Αποκλειστικό Αλίκη Κατσαβού: Το θέατρο «Κώστας Βουτσάς» και η συγκίνησή της

Οκτώ μήνες σχεδόν μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα το «Alhambra Art Theater», ετοιμάζεται να αλλάξει την ονομασία προς τιμήν του.

Το θέατρο θα ονομαστεί «Κώστας Βουτσάς», μια κίνηση σεβασμού και μεγάλης τιμής στον ηθοποιό εκείνο που ο κόσμος έχει λατρέψει μέσα από τις δεκάδες του ταινίες κι έχει αφήσει το στίγμα του στον Ελληνικό κινηματογράφο.


Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Αλίκη Κατσαβού, η οποία συγκινημένη εξέφρασε την ευτυχία της που η πρωτοβουλία του Όμηρου Ευστρατιάδη, αφού εκείνος έκανε την πρόταση στους επιχειρηματίες του θεάτρου, Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρη Αγγελόπουλου, θα πραγματοποιηθεί.

«Ο Όμηρος πήρε αρχικά την Σάντρα Βουτσά κι εκείνη με τη σειρά της ζήτησε το «οκ» τόσο από τα κορίτσια όσο και από μένα. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει η μετονομασία γιατί προφανώς είναι στις διαδικασίες».

Όσο για το πώς ένιωσε όταν το έμαθε;
«Με έκανε να νιώσω ευτυχισμένη. Βέβαια σε αυτό το σημείο να σου πω πως τον Κώστα δεν τον ενδιέφεραν αυτά, αυτό που ήθελε είναι να ζει για να παίζει και να δίνει χαρά. Γνώριζε την αγάπη του κόσμου.

Ωστόσο θα νιώθω πολύ ωραία που θα περνάω έξω από ένα θέατρο και θα βλέπω το όνομα του Κώστα», είπε με συγκίνηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved