Συγκινεί ο Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»
Showbiz

Συγκινεί ο Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»

O Mike ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Συγκεκριμένα ο Mike είπε: «Ψυχολογικά είμαι πάντα καλά. Αυτό είναι το συστατικό για να είσαι καλά στη ζωή σου… Τώρα είμαι καλά. Η περιπέτειά μου ξεκίνησε το Μάιο . Είχα μια ενόχληση στο πόδι μου και αρχικά θεώρησα ότι είναι κάποιο τράβηγμα γιατί ασχολούμαι με τη γυμναστική. Πέρασαν μερικές εβδομάδες και ο πόνος ήταν πιο έντονος. Έβγαλα καρκίνο στον όρχι. Έβγαλα ένα εξόγκωμα αρχικά όμως θεώρησα ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό. Πήγα στο γιατρό που με καθησύχασε ότι μάλλον είναι κάποια κοίλη…

Ο υπέρηχος έδειξε ότι πρέπει να το κοιτάξω. Πήρε το γιατρό, μου είπε να πάω από εκεί και με έστειλε σε έναν ουρολόγο. Πήγα στον ουρολόγο με τον πατέρα μου. Ο γιατρός μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε κεραμίδα αλλά δεν το πίστευα κιόλας…. Μας εξήγησε ο γιατρός τι έχω. Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη. Έκανα το χειρουργείο για να βγάλουμε τον ένα διαφορετικά θα γινόταν σίγουρα μετάσταση…»!

Και τόνισε: «Δεν ήθελα να το περάσω μαζί με κανέναν. Ούτε την κοπέλα μου, ούτε τους γονείς μου… Προσπαθούσα να μην το περνάω σε κανέναν όλο αυτό, ξέσπαγα όταν έκανα μπάνιο. Είμαι βαφτισμένος και Νεκτάριος. Ο Άγιος Νεκτάριος είναι προστάτης της υγείας, κάτω από το σπίτι μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, τυχαία πάνω από το κρεβάτι μου στην τελευταία μου χημειοθεραπεία υπήρχε η εικόνα του. Είναι κάποια σημάδια. Έχω πολύ πίστη, πήγαινα και προσευχόμουν, δε μπορώ να εξηγήσω αυτό που ένιωθα σε αυτές τις προσευχές…

Μπήκα για χειρουργείο, δεν είχα ξανακάνει και φοβήθηκα πολύ. Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να κάνω τις δραστηριότητές μου… Πέντε εβδομάδες δυσκολευόμουν και να ξαπλώσω, με βοήθαγε η κοπέλα μου να σηκωθώ. Η Έλενα ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό, περισσότερο δε θα μπορούσε να είναι δίπλα μου. Δεν ήταν σίγουρο ότι θα κάνω χημειοθεραπείες, περιμέναμε τη βιοψία. Ο καρκίνος όμως που είχα είχε δυο μορφές επιθετικές και έπρεπε να κάνουμε χημειοθεραπεία…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved