Παναγιώτης Χατζηδάκης: Νέα στιγμιότυπα από τον γάμο του και η συγκίνησή του
Showbiz

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Νέα στιγμιότυπα από τον γάμο του και η συγκίνησή του

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παντρεύτηκε χθες, 14 Οκτωβρίου, την αγαπημένη του Χαρά Σαράντη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι, που περιμένει σε λίγες εβδομάδες τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media με τον γαμπρό όσο και τη νύφη που πλέον διαθέτει μία υπέροχη φουσκωμένη κοιλίτσα λόγω εγκυμοσύνης, να λάμπουν από ευτυχία.

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανακοίνωσε το ταξίδι του πελαργού για το σπίτι εκείνου και της συντρόφου του, δηλώνοντας πραγματικά ευτυχισμένος γι' αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους.

«Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του 😊

Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια.

Υ.Γ.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό

Ξέρετε ποιοι είστε 😊», είχε γράψει ο παρουσιαστής ο οποίος σήμερα αποχωρίστηκε το... κλαμπ των εργένηδων και ανήκει πλέον σε εκείνο των παντρεμένων.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σήμερα, 15 Οκτωβρίου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη γυναίκα του Χαρά που είναι μαζί 8 χρόνια και που σε δύο βδομάδες μπαίνει στον μήνα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved