Αποκλειστικό: Το ραντεβού παρουσιάστριας για το J2US και η πρεμιέρα με νέα εκπομπή
Showbiz

Αποκλειστικό: Το ραντεβού παρουσιάστριας για το J2US και η πρεμιέρα με νέα εκπομπή

Μπορεί να μην «έκλεισε» στο J2US, όμως, σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Οκτώβρη, κάνει πρεμιέρα η δική της εκπομπή.

Γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr στα γραφεία της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη προκειμένου να συζητήσουν για ενδεχόμενη συμμετοχή της στο λαμπερό show του OPEN, Just the 2 of us.

Έκανε μια κουβέντα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι ήταν ευγενέστατοι, δεν δέχτηκε όμως κάποιο τηλεφώνημα μετά από αυτή τη συνάντησή τους.

Ο λόγος φυσικά για τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία μπορεί να μην έκλεισε εν τέλει στο J2US, το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο, αλλά αυτή την Παρασκευή (23/10) κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, με την εκπομπή της Magazino Greece.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, δήλωσε σχετικά με το J2US:

«Ναι, έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους της παραγωγής που με αντιμετώπισαν γλυκύτατα. Εκεί συνάντησα τον Νίκο Κοκλώνη τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και την κυρία Κατραβά. Η αλήθεια είναι ότι το ήθελα πάρα πολύ να συμμετέχω σε αυτό το φαντασμαγορικό show.

Μάλιστα θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν ζευγάρι με τον τσακπίνη Λευτέρη Πανταζή. Θεωρώ πως θα ταιριάζαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς όμως, μετά το ραντεβού δεν έλαβα κάποια ενημέρωση. Εύχομαι όμως σε ένα επόμενο να συμμετέχω κι εγώ!».

Εμείς, να της ευχηθούμε καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved