Άγριες Μέλισσες:Αυτό θα είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δρόσως με τον Τάκη
Showbiz

Άγριες Μέλισσες:Αυτό θα είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δρόσως με τον Τάκη

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί ανάμεσα στη Δρόσω και τον Τάκη;

Η κάμερα του Πρωινού μπήκε στην Τρούμπα και οι πρωταγωνιστές, Δανάη Μιχαλάκη, Αργύρης Πανταζάρας αλλά και το τρίτο πρόσωπο που θα μπει ανάμεσά τους μίλησαν στην κάμερα και μας αποκάλυψαν τις εξελίξεις της σειράς.

Η τηλεοπτική Δρόσω ανέφερε: «Όταν διάβασα τα σενάρια τρελάθηκα γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φύγαμε από ένα κορίτσι και πήγαμε σε μια γυναίκα. Γενικά, ο Τάκης δεν είναι πολύ ειλικρινής μαζί της, αλλά νομίζω όλοι θα καταλάβουν από την αρχή ότι ο Τάκης έχει τον τρόπο του να περνάει αυτό που θέλει. Με τον Αργύρη από την πρώτη πρόβα που κάναμε έγινε αυτό το το κλικ, η χημεία. Μέρα με τη μέρα ήταν ακόμα καλύτερο, γέλιο πολύ. Περνάμε τέλεια»!

Ο Αργύρης Πανταζάρας που υποδύεται τοξν Τάκη είπε: «Δεν τον γνωρίζω τον Τάκη, η αλήθεια είναι, ίσως να πρόκειται για μια φιγούρα αρκετά κλισέ, αλλά εγώ αντιμετωπίζω τις καταστάσεις όχι τον ρόλο. Με τη Δανάη γνωριστήκαμε τώρα, αν και την έβλεπα αρκετά συχνά στον δρόμο, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι τρυφερή, ευαίσθητη, είναι ένας πολύ όμορφος παρτενέρ που πραγματικά μπορείς να αντλείς έμπνευση από αυτόν. Κάπως έτσι αρχίζει και αυτός ο ρόλος, εμπνέεται από τα μάτια της Δανάης».

Ο Γιάννης Ασκάρογλου ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο υπογράμμισε: «Ο Φίλιππος είναι ένας πλούσιος που διεκδικεί την Δρόσω – Ρόζα και προσπαθεί να την κάνει δικιά του. Όταν μάθει την πραγματική της ταυτότητα θα θέλει ακόμα περισσότερο να την γλιτώσει από εκεί, αρχικά, γιατί μετά κάπως τα πράγματα ανατρέπονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved