Ελένη Καρακάση: Η συνταγή της για ψητά λαχανικά με ελάχιστες θερμίδες (exclusive)
Showbiz

Ελένη Καρακάση: Η συνταγή της για ψητά λαχανικά με ελάχιστες θερμίδες (exclusive)

Η Ελένη Καρακάση, την οποία καθημερινά απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, εδώ και αρκετό διάστημα έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής κι έχει καταφέρει να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της.

Δεν είναι τόσο ο αριθμός στη ζυγαριά που έχει αλλάξει αλλά το γεγονός ότι πλέον έχει βάλει ένα πρόγραμμα στη διατροφή της, το ακολουθεί πιστά και έτσι χάνει εκείνα τα κιλάκια που νιώθει ότι την ενοχλούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ελένη ακολούθησε μια συγκεκριμένη δίαιτα κι αυτή δεν είναι άλλη από την πλέον διάσημη διαλειμματική δίαιτα.

Βασική αρχή της δίαιτας είναι ότι από το τελευταίο γεύμα μέχρι το πρώτο πρωινό να έχουν περάσει 14 ώρες.


Η διατροφή της είναι πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, ψητά, πολύ νερό, ξηρούς καρπούς -που πάντα έχει στην τσάντα της- ενώ μια φορά στις δέκα ημέρες το πρόγραμμα της είναι ελεύθερο.

Τα ταπεράκια έχουν γίνει πλέον τρόπος ζωής ενώ η συνταγή της για ψητά λαχανικά με λίγε θερμίδες είναι το τέλειο συνοδευτικό για το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι της.

Σε ένα ταψί βάζει λαχανικά της επιλογής της, είτε λεπτοκομμένα είτε πιο χοντρά, όπως: ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνα, κολοκύθι.

Τα αλατίζει, ρίχνει και πιπεράκι κι έπειτα τα ψήνει σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να μαραθούν κι έπειτα να πάρουν ωραίο χρώμα. Μετά ανάλογα με τις μερίδες, ρίχνει σε καθεμία από αυτές μέσα στο ταπεράκι, μια κουταλιά λαδάκι και ξυδάκι και η σαλάτα της είναι έτοιμη!


Τη φετινή σεζόν εκτός φυσικά από τη σειρά Άγριες Μέλισσες θα την απολαμβάνουμε και στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» στο θέατρο Βεάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved