H Ευρυδίκη κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού – Η απάντησή του
Showbiz

H Ευρυδίκη κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού – Η απάντησή του

Η Ευρυδίκη Παπαδόπούλο κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying!

Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας μίλησε τηελφωνικώς στην εκπομπή, Happy Day και δήλωσε πως έχει προχωρήσει σε εξώδικο και ότι αν δεν ανακαλέσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τότε θα υποβάλλουν μήνυση.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου τόνισε σε insastories της: «Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα.

Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα μας στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Και το οποίο συνέβη και χθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying»!

Και ο Τριαντάφυλλος απάντησε μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Η καταγγελία που έχει γίνει από την κυρία Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρή. Ο κύριος Τριαντάφυλλος επ’ ουδενί δεν είναι βίαιος χαρακτήρας, αντιθέτως οι μάρτυρες που ήταν εκεί πέρα βεβαιώνουν το αντίθετο. Έχω λάβει εντολή από χθες να προχωρήσω σε εξώδικη δήλωση, πρόσκληση, διαμαρτυρία και καταγγελία με την οποία ζητούμε από την κυρία Παπαδοπούλου να ανακαλέσει τα όσα ψευδώς και συκοφαντικά έχει πει, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, αλλά και σε αποζημίωση διότι με τα λεγόμενά της έβλαψε και ηθικά αλλά και επαγγελματικά τον εντολέα μου».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved