Δέσποινα Στυλιανοπούλου: "Mε αυτό θα πω το "Αντίο" στον κόσμο που με αγάπησε"
Showbiz

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: "Mε αυτό θα πω το "Αντίο" στον κόσμο που με αγάπησε"

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τι ετοιμάζει η ηθοποιός για το τέλος της πορείας της στην υποκριτική;

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου θυμάται με νοσταλγία τις δουλειές της στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ ετοιμάζεται να μοιραστεί τις σκέψεις και τις εικόνες της με το κοινό που την έχει αγαπήσει και αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Παρακολουθείτε τις νέες τηλεοπτικές δου­λειές που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη; Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους νέους ηθοποιούς;

Παρακολουθώ τηλεόραση μέχρι τις 10 το βράδυ γιατί μετά αφιερώνω τον χρόνο μου στη συγγρα­φή. Αυτή τη στιγμή λέω όλα τα νέα παιδιά που πρωταγωνιστούν στην ελληνική τηλεόραση, να έχουν τη δύναμη, το κουράγιο και να μας χαρί­ζουν με τα νέα σίριαλ που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, χαρά και αισιοδο­ξία. Τους εύχο­μαι να έχουν υπομονή.

Αναφέρατε ότι έχετε ξεκινήσει τη συγγραφή, τι ακριβώς ετοιμάζετε;

Γράφω αυτή την περίοδο αρκετά πράγματα... Γράφω όλη μου τη ζωή.

Άρα μιλάμε για μια αυτοβιογραφία;

Δεν έχω καταλήξει ακόμα, θα δω εν καιρώ τι θα το κάνω. Μπορεί να γίνει σίριαλ, μπορεί να παιχτεί σε θέατρο ή στον κινηματογράφο. Να το τελειώσω πρώτα με το καλό και με αυτό θα πω το "Αντίο" στον κόσμο που με αγάπησε και τον ευχαριστώ για την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι να έχουν όλοι την ευλογία του θεού.

ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved