Υρώ Λούπη: Αυτοί είναι πέντε κολλητοί της φίλοι από το χώρο της υποκριτικής
Showbiz

Υρώ Λούπη: Αυτοί είναι πέντε κολλητοί της φίλοι από το χώρο της υποκριτικής

Η Υρώ Λούπη έκανε τον απολογισμό της.

H γνωστή ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη και αποκάλυψε τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής της τα οποία και γνώρισε μέσα από το χώρο της υποκριτικής.

Διατηρείς βαθιές και ειλικρινείς φιλίες μέσα από τον χώρο της υποκριτικής.

Έχω τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Αλέξανδρο Σταύρου, το Λεωνίδα Κακούρη, τη Μαίρη Σταυρακέλη, την Ελισάβετ Μουτάφη, αυτοί είναι κολλητοί μου φίλοι.


Δύσκολα γίνονται τόσο ουσιαστικές φιλίες ανά­μεσα σε συνάδελφους, σ' έναν χώρο τόσο αντα­γωνιστικό, όπως ο δικός σας.

Ποτέ το ζητούμενο μου δεν ήταν ο ανταγωνισμός. Το σύμπαν είναι τεράστιο, μας χωράει όλους. Δεν αντιμετωπίζω τους ανθρώπους ανταγωνιστικά, δεν πιστεύω ότι θα μου πάρουν κάτι. Μ' αυτούς τους ανθρώπους είμαι πάρα πολλά χρόνια μαζί, συνοδοιπόροι, έχουμε ζήσει πάρα πολλές καταστάσεις, έχουμε δοκιμαστεί σε πράγματα, οπότε μόνο ουσιαστική είναι η σχέση μας. Δε λέω ότι είναι όλοι οι άνθρωποι από τον χώρο φίλοι μου, αλλά με αυτούς τους ανθρώπους συμπορευόμαστε τουλάχιστον 30 χρόνια. Οι φιλίες είναι δούναι και λαβείν, μιλάμε πάντα σε μια σταθε­ρή και κοινή βάση, δεν γίνεται να μη μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Σου έχει συμβεί προδοσία από φίλο;

Ναι, αμέ, σε μικρότερη ηλικία, που ίσως εμπιστευόμουν πιο εύκολα, χωρίς να κρίνω καλά τους ανθρώ­πους. Μου έχει συμβεί να με προδώσει φίλος κι αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ, δεν είναι κάτι που μπορώ να ξεπεράσω εύκολα. Δεν είμαι εκδικητική, αλλά πληγώνομαι βαθιά, είναι κάτι που το κουβαλάω, το αναλύω, δεν στεναχωριέμαι τόσο πολύ, αλλά το κουβαλάω.


Δίνεις δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους;

Βέβαια δίνω δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους, να μου μιλήσουν, να μου πουν τη θέση τους. Δε θεωρώ ότι έχω το αλάνθαστο, αν καταλάβω ότι οι προθέσεις είναι αγνές, μπορώ να δικαιολογήσω και τις πράξεις τους, που μπορεί να μην είναι αυτές που θέλω.

ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved