Η Νατάσα Μποφίλιου και η αδελφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!
Showbiz

Η Νατάσα Μποφίλιου και η αδελφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η Νατάσα Μποφίλιου έχει μεγάλη αδυναμία σε όλα τα πρόσωπα της οικογένειάς της αλλά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει σίγουρα η αδελφή της με την οποία είναι πολύ δεμένες. 

Οι δύο αδελφές μάλιστα μοιάζουν και σαν δυο σταγόνες νερό! O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν από μερικές εβδομάδες τη Νατάσα και την Νέλλυ σε βραδινή τους έξοδο για θέατρο.

Βρέθηκαν στην πιο επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού που πέρασε, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο που ανέβαινε στο θέατρο Άλσος και μαζί τους ήταν και η γιαγιά τους που αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία και των δύο.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Τάκης Ζαχαράτος κάλεσε την τραγουδίστρια on stage και εκείνη έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, να ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες.

Η Νέλλη και η Νατάσα έχουν συνεργαστεί κα επιχειρηματικά ανοίγοντας cafe bar στο Μεταξουργείο.

Πέρα από αυτό όμως είναι πολύ δεμένες και μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της, η Νέλλη είχε πει για την τραγουδίστρια αδελφή της:

«Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Νομίζω σε όποιου τη ζωή μπει θα του κάνει μόνο καλό. Για μένα είναι το πρότυπό μου. Θα ήθελα σε πολλά πράγματα να μοιάζω σ' εκείνη και εννοείται πως αν δεν ήμουν εγώ, θα ήθελα να είμαι η Νατάσσα...

... Όταν και εγώ είχα τα μαλλιά μου ξανθά (σ.σ. είναι καστανή), δύσκολα μας ξεχώριζε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να έρχονται να μου δίνουν συγχαρητήρια σαν να ήμουν εγώ η αδερφή μου. Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, με αυτά τα περιστατικά κατάλαβα πόσο σπουδαίο είναι αυτό που κάνει η Νατάσα και πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στις 24/10/2020.

Δείτε τις μαζί στην πρόσφατη έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved