Άγριες Μέλισσες: Σκηνές που θα ταράξουν – Ο Βόσκαρης δένει με βία την Ελένη
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Σκηνές που θα ταράξουν – Ο Βόσκαρης δένει με βία την Ελένη

O Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ANT1.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται το ρόλο του Βόσκαρη και μιλά για τις δυσκολίες της Ελένης, αλλά και τη βία που θα δεχτεί δίπλα του.

Ο Βόσκαρης είναι ουσιαστικό ένας κακός χα­ρακτήρας...

Είναι ολοκληρωτικά κακός, χωρίς κα­μία ρωγμή. Έχει ένα στόχο. Δεν γίνονται στην τύχη όλα αυτά με τη Λενιώ. Ο τρόπος που το κάνει είναι νοσηρός. Είναι διαστροφικός

Θα επιβάλει στην Ελένη να κάνει έκτρωση στο παιδί τους;

Ναι. Της επιβάλλει να κάνει άμβλω­ση. Ο Βόσκαρης με βία δένει τη Λε­νιώ που αντιστέκεται. Μπαίνει μέσα ο γιατρός και της «παίρνει» το παι­δί με το ζόρι. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά η πτώ­ση αυτού του χαρακτή­ρα. Δεν είναι η πρώ­τη φορά που το κάνει. Μέσα στη φυλακή είχε αφήσει και άλ­λες γυναίκες σε ενδι­αφέρουσα κατάστα­ση. Με τον ίδιο τρόπο τους πήρε τα παιδιά.

Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση του Βόσκαρη με τους Σεβαστούς...

Ο Βόσκαρης ήταν ερ­γάτης στον πατέρα του Δούκα. Με τον Σέργιο ήταν κολλητός φίλος. Ήταν σαν αδέλφια. Όταν σκοτώθη­κε ο Σέργιος, έβαλε στόχο να εκδικηθεί για το θάνατο του. Πήγε επι τούτου την Ελένη στη φυλακή του και είπε στη Μυρσίνη: «Από εδώ και πέρα θα γίνει κόλαση η ζωή της».

Από πού άντλησες στοιχεία, προκειμένου να υποδυθείς αυ­τόν το χαρακτήρα;

Δεν έχω καμία σχέση μ' αυ­τόν το χαρακτήρα. Το κείμε­νο σε οδηγεί προς μια κα­τεύθυνση Οι πράξεις αυτού του ανθρώπου είναι γεμάτες κακία και νοσηρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved