Σπίτι με το Mega: Αρβανιτάκη: Η ευγνωμοσύνη του Χατζηγιάννη και το ντουέτο με Λαζόπουλο
Showbiz

Σπίτι με το Mega: Αρβανιτάκη: Η ευγνωμοσύνη του Χατζηγιάννη και το ντουέτο με Λαζόπουλο

Σπίτι με το Mega: Χθες το βράδυ η Ελευθερία Αρβανιτάκη κράτησε υπέροχη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό έχοντας για καλεσμένους πολλούς καλούς της φίλους. 

Με ιδιαίτερα όμορφα λόγια μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος για την μοναδική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, σε μια ακόμη μουσική βραδιά στο MEGA.

«Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια μορφή με τραγούδι» είπε μεταξύ άλλων ο μεγάλος καλλιτέχνης και μαζί της τραγούδησε υπέροχα ντουέτα.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Λαζόπουλος για την καλή του φίλη:

Σε μια μοναδική ερμηνεία Ελευθερία Αρβανιτάκη και Λάκης Λαζόπουλος τραγούδησαν το «Όταν έχω εσένα», ένα κομμάτι που κάνει καρδιές να ραγίζουν...

Δείτε το βίντεο με το υπέροχο ντουέτο τους:

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στον Άρη Καβατζίδη για τα παιδικά της χρόνια στην γενέτειρα πόλη της τον Πειραιά λέγοντας πως ήταν ζόρικα τότε ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό της "αγοροκόριτσο". Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στα δέκα της χρόνια έχασε τον πατέρα της και στα 19 της κυκλοφορούσε με μηχανή, κάτι σπάνιο για την εποχή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι εξομολογήθηκε:

Η μεγάλη ερμηνεύτρια επίσης τραγούδησε το συγκλονιστικό ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Το παράπονο» που όπως είπε της άλλαξε τη ζωή. Δείτε το παρακάτω βίντεο με την ερμηνεία της:

Το «μένω εκτός» είναι το τραγούδι από το ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που επέλεξε να πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη μουσική εκπομπή. Δείτε την υπέροχη ερμηνεία του στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved