Η Στέλλα Πάσσαρη παίρνει για πρώτη φορά θέση στην κόντρα Ανδριώτου-Τούνη!
Showbiz

Η Στέλλα Πάσσαρη παίρνει για πρώτη φορά θέση στην κόντρα Ανδριώτου-Τούνη!

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Στέλλα Πάσσαρη, η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν συνεχώς μαζί και έκαναν πολλή παρέα. 

Τι συμβαίνει όμως πια; Η σχέση τους δεν δείχνει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Η παρέα διαλύθηκε και μάλιστα φαίνεται πως έχει χωριστεί σε δύο... στρατόπεδα καθώς ξεκάθαρα η τρίτη της παρέας αυτής, η Στέλλα παίρνει θέση υπέρ της Ιωάννας Τούνη.

Αφορμή για να μάθουμε την θέση της Στέλλας στάθηκε ένα Q&A που έκανε η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάποιος από αυτούς τη ρώτησε ευθέως για τη σχέση που διατηρεί πλέον με τη Βρισηίδα. Η απάντησή της ήρθε άμεσα.

«Με την Βρησηίδα μιλάς», ρώτησε την Στέλλα Πάσσαρη και εκείνη απάντησε: «ΑΠΕΙΡΑ μηνύματα… Όχι δεν μιλάμε και θα πω μία λέξη από την δική μου πλευρά… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ».

Προφανώς η Στέλλα στην όλη παρεξήγηση τίθεται με το μέρος της Ιωάννας Τούνη με την οποία είναι πολλά χρόνια φίλες και συνεργάτιδες.

Η αλήθεια είναι πως η παρεξήγηση ανάμεσα σε Τούνη και Ανδριώτου υπήρξε ιδιαίτερα έντονη, με τις δύο κοπέλες να δείχνουν έντονα την ενόχλησή τους η μία για την άλλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved