Μαρία Καβογιάννη: Με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία υπόκλιση
Showbiz

Μαρία Καβογιάννη: Με δάκρυα στα μάτια στην τελευταία υπόκλιση

Μετρημένες ήταν οι παραστάσεις στο Παλλάς για την Μαρία Καβογιάννη, την Μαρία Κίτσου και τους υπόλοιπους εξαίρετους ηθοποιούς, αφού τα νέα μέτρα «κλείνουν» τα θέατρα. 

Η παράσταση το Τρίτο Στεφάνι σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής μια τελευταία παράσταση, τουλάχιστον μέχρι να αρθούν τα μέτρα και το κοινό να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στα θέατρα και τις αγαπημένες τους παραστάσεις αλλά και τους ηθοποιούς να προσφέρουν θέαμα.

Ο Χάρης Σιανίδης ήταν εκεί στην τελευταία υπόκλιση των ηθοποιών και μοιράστηκε με τους followers τους ένα συγκινητικό βίντεο με τους συντελεστές συγκινημένους και το κοινό να προσφέρει το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Η Μαρία Καβογιάννη μάλιστα, όπως θα δεις και στο βίντεο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Τελευταία παράσταση...τελευταίο χειροκρότημα...με δάκρυα στα μάτια η ανεπανάληπτη Μαρία Καβογιάννη αποχαιρέτησε απόψε το κοινό και με μια έκδηλη απορία απο ηθοποιούς και θεατές τελειώνει αυτή η γεμάτη συναισθήματα βραδιά...Γιατί;;;γιατί το θέατρο ξανάμεινε ορφανό;για πόσο ακόμα πρέπει να περνάμε όλοι μας αυτό το μαρτύριο;πόσοι τελικά κερδίζουν και πόσοι θυσιάζονται;καλή αντάμωση φίλοι μου...Καλό κουράγιο!», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησή τους.

Δες το

https://www.instagram.com/p/CHD6qT9BBi3
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved