Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Οι φήμες για επιδείνωση της υγείας της και η απάντησή της!

Gossip-tv Team

Το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου κάνει είδηση για ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη.

Προκειμένου να δώσει τέλος στις όποιες φήμες η Μάρθα Καραγιάννη μίλησε "ζωντανά" στον αέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, δηλώνοντας απόλυτα καλά.

Όλα ξεκίνησαν από ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος υποστήριξε ότι η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν!

«Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες» είπε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη ενώ τον λόγο πήρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα η οποία είπε για την υγεία της: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν».

Η ίδια εμφανίστηκε απόλυτα καθησυχαστική σε ό,τι αφορά την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη λέγοντας πως η ηθοποιός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας πριν από κάποιους μήνες, το οποίο όμως ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved