Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη»
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: «Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη»

Για την διαμάχη της με τον Τριαντάφυλλο μίλησε μεταξύ άλλων στους Νίκο Συρίγο και Κώστα Βαϊμάκη και την εκπομπή «Ανάκριση Τρίτου Βαθμού» στο ratpack.gr η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το θέμα πλέον έχει περάσει στην πλευρά των δικηγόρων ενώ υπογράμμισε πως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της και πως ο,τι λέει ο κάθε ενήλικας έχει και τις αντίστοιχες συνέπειες.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία είναι η αλήθεια. Ξεκάθαρα δεν ταιριάξαμε»!

Και υπογράμμισε: «Σήμερα δεν υπάρχουν σχέσεις. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη και έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μας, οι οποίοι μιλάνε με εξώδικα και αγωγές. Είμαστε ενήλικοι άνθρωποι και αυτά που κάνουμε, έχουν και τον κάθε αντίκτυπο. Δηλαδή ότι λέμε έχει και έναν αντίκτυπο όπως και η έκθεση όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ δεν έχω εκτεθεί, δεν έχω πει τίποτα δημόσια για το θέμα. Ο κύριος έχει πει. Όλα αυτά, λοιπόν, για τον κάθε έναν, επειδή είμαστε ενήλικες και τα λεγόμενα μας σε μια δημοκρατική χώρα έχουν και συνέπειες, θα μιλήσει η δικαιοσύνη που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Διαβάστε περισσότερα στο ratpack.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved