Έχετε δει τη μία και μοναδική φωτό της Σκορδά που έχει ανεβάσει ο σύντροφός της;
Showbiz

Έχετε δει τη μία και μοναδική φωτό της Σκορδά που έχει ανεβάσει ο σύντροφός της;

H Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος, από τότε που είναι μαζί, έχουν επιλέξει από κοινού να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Γι' αυτό και κανένας από τους δύο ποτέ δεν έχει κάνει ανάρτηση στα social media κοινής τους φωτογραφίας, προτιμώντας να κρατούν για τους ίδιους αυτές τις τρυφερές στιγμές τους.

Δεν βγαίνουν συχνά, δεν θέλουν να απασχολούν τις κάμερες και τους φωτογράφους για κανένα λόγο και προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους μακριά από όλους και όλα.

Βέβαια, ο Νίκος Ηλιόπουλος πριν από αρκετό καιρό είχε ανεβάσει μία και μοναδική φωτογραφία της αγαπημένης του στην προσωπική του σελίδα στο instagram που αποτέλεσε ουσιαστικά την επιβεβαίωση της σχέσης αυτής. Όμως, σ' αυτή τη φωτογραφία, η Φαίη Σκορδά είναι γυρισμένη πλάτη και μόνο το tagaρισμά της προδίδει ότι είναι εκείνη.

Παρ' όλα αυτά, όμως, πρόκειται για μία πολύ ωραία φωτογραφία σε πισίνα, με την πάντα καλλίγραμμη Φαίη Σκορδά να ατενίζει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο απέπνεε χλιδή και πολυτέλεια λόγω του περιβάλλοντος χώρου αλλά και μία ανεξήγητη ηρεμία.

Δείτε την στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved