GNTM: Η άλλη πλευρά της Ρασέλ! Οι τρυφερές στιγμές με την μητέρα της! (photos)
Showbiz

GNTM: Η άλλη πλευρά της Ρασέλ! Οι τρυφερές στιγμές με την μητέρα της! (photos)

GNTM: Η αδυναμία της Θεοδώρας Ρασέλ προς το πρόσωπο της μητέρα της είναι μεγάλη και νας το αποδεικνύει με τις φωτογραφίες της.

Μπορέι να την έχουμε συνηθίσει σε καυστικά σχόλια που κάνει στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βγάζει έναν άλλον… εαυτό που δεν έχουμε συνηθίσει!

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το μοντέλο στο Instagram με την μητέρα της, γράφοντα υπέροχα λόγια για την σχέση τους!

Μερικά από αυτά είναι: «Love you to the moon and back». «Να μ' αγαπάς όσο μπορείς να μ' αγαπάς» και «Μητέρα: η πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας».

Οι σχέσεις τους είναι άψογες, η μητέρα της Ρασέλ είναι πάντα στο πλευρό της και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κόρη της. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο «Ευτυχείτε», η μητέρα της Ρασέλ, δήλωσε: «Η Ρασέλ είναι πολύ δυναμική. Πάντα έλεγε τα πράγματα ευθέως. Η Ρασέλ δεν βρίζε. Με ενοχλεί όταν λένε το αντίθετο. Ο Παναγιώτης έλεγε άσχημα πράγματα, αλλά κανένας δεν το σχολίαζε. Δεν θα βγω εγώ στην τηλεόραση να κατηγορήσω κάποιο παιδί, που έχει μιλήσει άσχημα για το παιδί μου. Αυτό είναι πολύ κακό».

Δείτε τις τρυφερές στιγμές της Ρασέλ με τη μητέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved