It' s Christmas time για τη Σίσσυ που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Showbiz

It' s Christmas time για τη Σίσσυ που στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Τι έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου με το που τελείωσε σήμερα η εκπομπή της Έλα χαμογέλα; Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. 

Μπορεί να μην είχε τα ίδια... αντανακλαστικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν και ο πρώτος στην ελληνική σόουμπιζ που στόλισε για φέτος το σπίτι του, όμως κι η Σίσσυ βρίσκεται ανάμεσα στους celebrities που παραδοσιακά κάθε χρόνο στολίζουν πρώτοι τα σπίτια τους.

Η Σίσσυ επιστράτευσε, όπως κάθε χρόνο τον φίλο, κουμπάρο και στενό συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο και μέσα σε λίγες ώρες σήμερα το μεσημέρι είχαν στολίσει, σε περίοπτη θέση στο σαλόνι της παρουσιάστριας το υπέροχο δέντρο της.

"Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι” έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου κάτω από τη φωτογραφία με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχοντας λίγο χαλαρώσει από την πίεση των ημερών. Άλλωστε, σήμερα το πρωί στο στούντιο της εκπομπής της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το δεύτερο lockdown που βιώνουμε.

Δείτε το βίντεο με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές κατά τη διάρκεια του στολισμού:

Αυτό δεν την εμπόδισε όμως καθόλου στο να είναι δημιουργική και ευρηματική σε ό,τι αφορά τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου που σίγουρα της έφτιαξε τη διάθεση.

Δείτε το στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved