Ανίτα Μπραντ: «Χωρίς τον Χάρη δεν θα ήμουν αυτή που είμαι»
Showbiz

Ανίτα Μπραντ: «Χωρίς τον Χάρη δεν θα ήμουν αυτή που είμαι»

Η Ανίτα Μπραντ, σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου είναι η μεσαία κόρη μιας οικογένειας με τρία κορίτσια.

Η πιο ανεξάρτητη και αυτόνομη από τις αδελφές. Αυτή που δούλευε από 15 της για να μπορεί να αγοράζει ό,τι θέλει, αυτή που στα 19 της έφυγε από ένα μικρό χωριό 200 κατοίκων κοντά στη λίμνη Μπάλατον στην Ουγγαρία με μια μικρή βαλίτσα για την Ελλάδα, χωρίς να ξέρει ελληνικά, προκειμένου να ακολουθήσει μια καριέρα μοντέλου.

Τώρα που έγινε η ίδια μητέρα συνειδητοποιεί πολλά από όσα της έλεγε η μητέρα της παλιότερα και δεν τους έδινε σημασία. Την καταλαβαίνει πλέον καλύτερα: «Συγκινούμαι γιατί συνειδητοποίησα πόσο εμείς τα παιδιά δεν εκτιμάμε αυτά που κάνει η μητέρα μας μέχρι τη στιγμή που θα τα κάνουμε εμείς για κάποιον άλλον. Εκεί που παλιά τσαντιζόμουν με το παραμικρό με τη μαμά μου, τώρα έχω αποκτήσει κατανόηση και υπομονή. Θυμάμαι τη μητέρα μου να κλαίει σπαρακτικά όταν έφυγα από το σπίτι στα 19 μου κι εμένα να της λέω: "Μα πώς κάνεις έτσι;". Τώρα που είμαι εγώ μητέρα και μόνο η ιδέα ότι κάποια στιγμή -όπως είναι το φυσιολογικό- θα φύγει το παιδί μου από το σπίτι μου προκαλεί πανικό».

Φύσει και θέσει survivor, είναι άνθρωπος αυτόνομος αλλά και αυτοδίδακτος. Μόνη της έμαθε ελληνικά και αγγλικά, μόνη της και μακιγιάζ. Ήρθε στην Ελλάδα ως μοντέλο και μια μόλυνση στο πρόσωπο της την έκανε να αλλάξει κατεύθυνση και να ασχοληθεί με το μακιγιάζ. Υπήρξε όμως και ένας άνθρωπος-σταθμός. Ο σύζυγός της και γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος.

Ο άνθρωπος-ορόσημο στη ζωή της. «Χωρίς τον Χάρη δεν θα ήμουν αυτή που είμαι, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι», λέει, και για μια ακόμη φορά συγκινείται. Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι αυτός που τη βοήθησε να κατανοήσει την ελληνική νοοτροπία, αλλά και εκείνος που της έδινε ώθηση να πάει παραπέρα. Να ασχοληθεί με το μακιγιάζ, να αρχίσει να πουλά τα δικά της κοσμήματα, να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, την Anita Brand, στην οποία μάλιστα είναι και συνέταιροι.

Είναι μαζί πολλά χρόνια σε μια σχέση άρρηκτα καρμική - ήταν μαζί ακόμα και όταν ζούσαν χώρια. «Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια. Μάλιστα έχει αρχίσει να λέει "μπα, μπαμπά", οπότε αντιλαμβάνομαι ότι αυτή θα είναι και η πρώτη του λεξούλα», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved