Α.Μπραντ: «Ο Θέμος ήταν από τους πιο καλούς ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου»
Showbiz

Α.Μπραντ: «Ο Θέμος ήταν από τους πιο καλούς ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου»

Αν υπήρχε PhD οικειότητας και ευγένειας, θα ήταν κάτοχός του η Ανίτα Μπραντ. Με όσο ενδιαφέρον σκύβει πάνω από τον γιο της, με το ίδιο εστιάζει και στην ανάπτυξη της εταιρείας της, την ίδρυση της οποίας ονειρευόταν από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με το μακιγιάζ.

Η Ανίτα Μπραντ μιλώντας για τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή της αναφέρει: «Καθοριστικός σταθμός είναι ότι έμαθα από μικρή να εκτιμώ τα χρήματα και το πώς τα κερδίζεις γιατί ξεκίνησα να δουλεύω σε διάφορες δουλειές από 15 ετών. Στη συνέχεια ήταν σημαντικό για μένα το γεγονός ότι κατάλαβα νωρίς πως δεν ήθελα με τίποτα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα, δηλαδή οικονομικά και λογιστική.

Όσο για τον ερχομό της στην Ελλάδα είπε: «Ο ερχομός μου στην Ελλάδα και η γνωριμία μου με τον Χάρη ίσως είναι ό,τι πιο σημαντικό μου έχει συμβεί. Αν δεν τον είχα γνωρίσει, δεν θα είχα αυτό το πολύτιμο που ζω τώρα».

Φυσικά δεν ξεχνά ότι μία από τις επίσης σημαντικότερες στιγμές στη ζωή και την καριέρα της ήταν η γνωριμία της με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Υπήρξα τόσο τυχερή που τον γνώρισα. Μια ξένη κοπέλα που ήρθε από το πουθενά ως μοντέλο, βρέθηκα να εργάζομαι στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για την οποία συζητούσαν όλοι. Ήταν μια από τις καλύτερες συνεργασίες μου και αλήθεια τον λάτρευα. Ο Θέμος ήταν από τους πιο ωραίους και καλούς ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Εργάστηκα τέσσερα χρόνια στην εκπομπή του 3ντας τον ίδιο, αλλά και τους καλεσμένους του.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Επαγγελματικά τότε ζούσα το όνειρο μου. Ουσιαστικά από την εκπομπή του Θέμου απέκτησα όνομα και με γνώρισαν ως makeup artist. Θυμάμαι ότι από το άγχος μου πήγαινα από τους πρώτους στο στούντιο, μαζί με την καθαρίστρια. Αμέσως μετά ερχόταν ο Θέμος και πάντα καθόταν και μιλούσε με την κυρία που καθάριζε ρωτώντας την για την οικογένεια της και μετά ερχόταν σε εμένα. Ενδιαφερόταν για τη ζωή μας ουσιαστικά. Ήταν ένας απίστευτος επαγγελματίας και από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved