Κατερίνα Καινούργιου: Η επίθεση σκύλου, το νοσοκομείο και τα ράμματα (Video)
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η επίθεση σκύλου, το νοσοκομείο και τα ράμματα (Video)

Ευτυχείτε: Τη δική της εμπειρία μοιράστηκε με τους συνεργάτες της αλλά και με το τηλεοπτικό κοινό η Κατερίνα Καινούργιου, αυτή την Τετάρτη (11/11).

Η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, βλέποντας τα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, όπου οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με σκύλους, δεν δίστασε να μας πει τη δική της ιστορία.

Κάποτε ένας σκύλος που είχαν στο σπίτι, της επιτέθηκε και την έστειλε μέχρι το νοσοκομείο.

«Εμένα με είχε δαγκώσει ένα σκυλί όταν ήμουν μικρή. Θέλετε να σας πω πριν δούμε το βίντεο; Είχαμε ένα διαμέρισμα στην Πεύκη και μέναμε εκεί με την οικογένειά μου. Είχαμε πάρει ένα rodvailer επειδή το ήθελε ο μπαμπάς μου. Το είχαμε από παιδιά και το κατεβάζαμε μαζί με τον αδερφό μου στην αυλή και το αφήναμε ελεύθερο. Η μαμά μου με τον μπαμπά μου ήταν στο μπαλκόνι και μας προσέχανε και ξαφνικά θυμάμαι το rodvailer να μου επιτίθεται. Με πιάνει από το πόδι, τρελαίνεται ο μπαμπάς μου από πάνω και πετούσε διάφορα μέχρι να κατέβουν κάτω. Εγώ πήγα και στο νοσοκομείο και έκανα ράμματα και το σκυλί τελικά το δώσαμε στον παππού μου. Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά ήθελα να πω αυτή την εμπειρία μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved