Ανδρέας Γεωργίου: Σαστίσαμε με τη φώτο με την πρώην του – Τι τρέχει;
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: Σαστίσαμε με τη φώτο με την πρώην του – Τι τρέχει;

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την πρώην αγαπημένη του και μείναμε έκπληκτοι!  

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αναφέρει για τη Σιμώνη όταν ήταν μαζί: «Θα το πω μία, και μια που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου η Σιμώνη! Eίμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου, κι επειδή μας βλέπει κιόλας θα της στείλω ένα φιλάκι»!

Ενώ, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης όταν χώρισε το αποκάλυψε λέγοντας στην εκπομπή love ιτε : «Δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά γιατί την έπαθα πολλές φορές. Ενθουσιάζομαι και μπαίνω σε καταστάσεις… Θα πω αυτό και θα το κλείσω. Ανθρώπινα είμαι και εγώ ένας από τους ανθρώπους που ο κορονοϊός τους επηρέασε. Και δεν είμαι σε σχέση. Αλλά πολύ όμορφα και πολιτισμένα είμαστε φίλοι. Και το κλείνουμε εδώ»!

Τι τρέχει ανάμεσά στον Ανδρέα και τη Σιμώνη; Υπάρχει επανασύνδεση; Ο Ανδρέας Γεωργίου πριν λίγο καιρό ανήμερα των γενεθλίων της Σιμώνης δημοσίευσε μία υπέροχη κοινή φωτογραφία τους και της ευχήθηκε με αυτόν τον τρόπο «Χρόνια πολλά» και διαδικτυακά!

Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου μπορεί να χώρισαν όμως είναι δυο καλοί φίλοί και δείτε τη νέα υπέροχη κοινή φωτογραφία τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved