Ιωάννης Παπαζήσης: Ποιον ρόλο από τα παλιά αισθάνεται ότι θέλει να καταρρίψει;
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Ποιον ρόλο από τα παλιά αισθάνεται ότι θέλει να καταρρίψει;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο που θέλει να καταρρίψει αλλά και για τις εξελίξεις στο σίριαλ "Αγγελική".

Ο ήρωας Μίλτος του «Κόκκινου ποταμίου» μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο Παύλο στην «Αγγελική»;

«Ήταν δυνατή εμπειρία η συμμετοχή μου στο "Κόκκινο ποτάμι". Όχι μόνο στην ανταπόκριση που είχε ο κόσμος -γιατί ήταν μια δουλειά που άρεσε πολύ. Ήταν ένα πολύ ψυχοφθόρο υποκριτικό ταξίδι. Αν και δεν είχα σκοπό να επιστρέψω στην τηλεόραση φέτος, αποφάσισα να συμμετέχω, καθώς, πέρα από το σκηνοθέτη και το καστ, ήταν μεγάλη υποκριτική πρόκληση».

Τι εισπράττετε από τον κόσμο για το νέο σας ρόλο;

«Ο ρόλος του Μίλτου αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και ήθελα να μπω στη διαδικασία να τον καταρρίψω. Κυρίως από τα social media έχει πολλή πλάκα, γιατί οι ίδιοι άνθρωποι που μου έστελναν μηνύματα αγάπης, τώρα οι ίδιοι οι άνθρωποι μου στέλνουν ακριβώς αντίθετα μηνύματα».

Ο Παύλος είναι ένας σκοτεινός τύπος;

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν ξεκίνησα να χτίζω το ρόλο, είναι ο χαρακτήρας που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Δεν ζηλεύει τον αδελφό του τον Στέφανο, γιατί είναι καλύτερος από εκείνον. Βλέπω θετικά τον ήρωα μου».

Ακόμη και να θυσιάσει την αφοσίωση της γυναίκας του και την οικογενειακή ευτυχία;

«Ξέρετε, κανένας κακός χαρακτήρας κινηματογραφικά, θεατρικά ή τηλεοπτικά δεν πηγαίνει σπίτι του και λέει: "Αχ, τι κακός που είμαι". Γιατί δικαιολογούν τους εαυτούς τους. Αυτό που για τους άλλους είναι λάθος, για "εκείνον είναι μια κακιά στιγμή».

Ο τέταρτος βιαστής της Αγγελικής είναι ένας παλιός φίλος του Παύλου;

«Δεν μου έχει έρθει αυτό το σενάριο. Δεν έχω την απορία. Και φυσικά, δεν θέλω να μάθω το τέλος ακόμη. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Δικαιώνετε την Αγγελική που αποζητά εκδίκηση;

«Ο κάθε άνθρωπος που έχει δεχτεί ένα τόσο ισχυρό πλήγμα στη ζωή του, θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να δικαιώσει την ψυχή του και να τιμωρηθούν οι δράστες, ειδικά σε ένα βιασμό. Για μένα, στα τρία χειρότερα εγκλήματα που υπάρχουν στον κόσμο, σίγουρα το ένα είναι ο βιασμός».

Πώς διαχειρίζεται ο Παύλος το γάμο τη Τζένης με τον Στέφανο;

«Εντάξει, δεν του κλέβουν και το κορίτσι. Υποκριτικά, μου αρέσει η σχέση του Παύλου με την Τζένη. Γιατί έχει ένα ενδιαφέρον. Κρύβει μια "αρρώστια"».

Δεν τον φρενάρει ούτε η σχέση της γυναίκας του με το δικηγόρο της;

«Τίποτα δεν μπαίνει εμπόδιο στις διεκδικήσεις του Παύλου. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έναν αρνητικό ήρωα. Και χαίρομαι που έχουμε ένα σεναριογράφο που -όσο μπορεί να ξεφύγει από το φορμάτ υποστηρίζει ακόμη περισσότερο τη σκοτεινιά του Παύλου», σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved