Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»
Showbiz

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

 O Νίκος Κουρκούλης ήταν καλεσμένος στο Tik Talk που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πληγές που αφήνει η πανδημία στη νύχτα.

«Δεν είμαι εφοπλιστής. Είμαι καλλιτέχνης. Όπως λέω σε πολύ κόσμο που με ρωτάει, δουλεύω αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Με τον ιδρώτα μου.

Προέρχομαι από μια πολύ λαϊκή μέση τάση. Ο πατέρας μου ήταν επιπλοποιός. Ό,τι έχω λοιπόν στον κουβά, στο ταμείο μου, είναι για να μπορώ να περάσω τα γηρατειά μου και να μπορούν να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο.»!

Και υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Στο λέω ευθαρσώς ότι δεν ανήκω στην κατηγορία που μπορώ να κάθομαι για τον επόμενο χρόνο και να λέω “δεν βαριέσαι αδερφέ”. Χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέρφων όμως είναι σε χειρότερη μοίρα. Είναι στο στάδιο της πείνας.

Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Έχουμε έναν κουβά και συνέχεια δίνουμε. Τουλάχιστον για τις βασικές μας υποχρεώσεις. Μην νομίζετε δεν ζούμε καμία βασιλική ζωή. Δεν έχω τέτοιο προφίλ ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved