GNTM: Η φωτό που «καίει» τη Ρασέλ! Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!
Showbiz

GNTM: Η φωτό που «καίει» τη Ρασέλ! Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

GNTM: Μπορεί λίγο πριν φύγει από το ριάλιτι μοντέλων η Θεοδώρα Ρασέλ να είχε έρθει πολύ κοντά με τον συμπαίκτη της Έντουαρντ όμως μία φωτογραφία της που είδε τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα, περιπλέκει τα πράγματα σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. 

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, έγινε η αποκάλυψη αυτής της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται η Ρασέλ αγκαλιά με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ, για τους οποίους ακουγόταν έντονα τελευταία πως ήταν ζευγάρι.

Η ίδια η Ρασέλ δεν έχει μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα όμως πριν φύγει από το παιχνίδι, είχε έρθει πολύ κοντά με τον Έντουαρντ, τον ξανθό άγγελο όπως τον χαρακτηρίζουν στους κόλπους του Greece's Next Top Model.

Μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι μοντέλων, είχαν προβληθεί πλάνα με αγκαλιές και τρυφερά χάδια των δύο συμπαικτών ενώ ένα πρωί ξύπνησαν και εθεάθησαν να κοιμούνται στο κρεβάτι της Ρασέλ. Μάλιστα, η ίδια η νεαρή καλλονή είπε ευθαρσώς στην κάμερα ότι... είναι αυτό που νομίζουμε, τονίζοντας αμέσως μετά πως μιλούσαν μέχρι πολύ αργά το βράδυ και τους πήρε ο ύπνος στο ίδιο κρεβάτι.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εν λόγω φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, είναι από εμφάνισή τους σε beach bar της Χαλκιδικής πριν από δύο καλοκαίρια, όπου περνούσαν προφανώς τις διακοπές τους. Δείτε την εν λόγω φωτογραφία στην παρακάτω gallery:

Επίσης, τονίστηκε στο Καλύτερα δεν γίνεται πως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί ή έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους αν και η Ρασέλ βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Αθήνα και ο Παντελής Καφές στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved