Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της - Τι είπε η κόρη της στο Happy Day
Showbiz

Σοφία Βόσσου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της - Τι είπε η κόρη της στο Happy Day

Happy Day: Οι συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή επικοινώνησαν με την κόρη της Σοφίας Βόσσου και έμαθαν τα πάντα για την κατάσταση της υγείας της.

Να θυμίσουμε πως δεν πέρασαν δύο μήνες από την εισαγωγή της και την επέμβαση στο στομάχι και η ίδια αναγκάστηκε να περάσει ξανά το κατώφλι του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Βόσσου μπορεί να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της υγείας της, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα έχει μπει δύο φορές στο νοσοκομείο.

Το περιβάλλον της πάσχιζε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την περιπέτεια της υγείας της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Μία επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι αποδείχτηκε σκληρός αγώνας δρόμου για την ίδια, που προσπαθεί μέχρι σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η κόρη της, Ερασμία Μάνου, αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια σχέση ζωής.

Η κόρη της, Ερασμία Μάνου, μιλώντας στο Happy Day ανέφερε:

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας.

Βρίσκομαι εγώ κοντά της γιατί λόγω του κορονοϊού είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, δεν μπορεί να έχει επισκέψεις καθόλου, απαγορεύεται. Τις επόμενες μέρες σίγουρα θα είναι εκτός νοσοκομείου και θα είναι όλα καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved