Τελευταία εξέλιξη! Στο νοσοκομείο και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη
Showbiz

Τελευταία εξέλιξη! Στο νοσοκομείο και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Ο μεν Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται εδώ και λίγα 24ωρα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πολύ βαριά συμπτώματα και η αγαπημένη του ήταν στο σπίτι… Τελικά και η Κρίστη εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η Κρίστη Καθάργια είπε χθες, 17 Νοεμβρίου, στο Live News: «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πως θα εξελιχθώ και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο. Λέγαμε οκ, δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.», είπε η Κρίστη Καθάργια, η οποία μέχρι χθες βρισκόταν στο σπίτι της.

Και η Φαίη Σκορδά είπε σήμερα μέσα από το Πρωινό: «Και η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται. Είναι σε ξεχωριστά νοσοκομεία από τον Γιώργο Μαυρίδη. Μιλήσαμε και ήταν ταλαιπωρημένη. Κρατάνε την επικοινωνία τους, αλλά είναι σε ξεχωριστά νοσοκομεία».

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω από την εκπομπή, Το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved