Αποκλειστικό: Μέγκι Ντρίο για Τούνη: «Τον άνθρωπο δεν τον κάνουν οι followers»
Showbiz

Αποκλειστικό: Μέγκι Ντρίο για Τούνη: «Τον άνθρωπο δεν τον κάνουν οι followers»

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε αποκλειστικά με το γνωστό μοντέλο Μέγκι Ντρίο και μας μίλησε με αφορμή την απάντηση της Ιωάννας Τούνη ότι δεν την γνωρίζει.

Να σας θυμίσουμε πως η Μέγκι Ντρίο με αφορμή την διαμάχη της Ιωάννας Τούνη και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη είχε πάρει θέση πριν από λίγες μέρες και υποστήριξε φανερά την δημοσιογράφο.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το επίδομα των 800 ευρώ που δίνει το κράτος σε εργαζόμενους με αναστολή λόγω κορονοϊού.

Σήμερα, το γνωστό μοντέλο Μέγκι Ντρίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τέσσερα insta stories, θέλοντας να απαντήσει και να βάλει τέλος στην ιστορία με την Ιωάννα Τούνη.

Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και μας απαντάει αποκλειστικά: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που κοπέλες σαν την Ιωάννα Τούνη μας αντιπροσωπεύουν. Εγώ μπορεί να μην είμαι τόσο ‘’διάσημη’’ σαν εκείνην με 600Κ ακόλουθους, αλλά τον άνθρωπο γενικά δεν τον κάνουν οι followers, τον κάνει η ψυχή και η συμπεριφορά. Σε αυτή τη δουλειά που κάνουμε όλες μας σημαντικό είναι να έχουμε ψυχή και ειδικά υπομονή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που μάλλον αυτό η κυρία Τούνη το ξέχασε. Δεν θέλω να αναφερθώ στα απειλητικά μηνύματα που μου στέλνει μέσω του φίλου της από τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει νόημα».

Νωρίτερα, η Μέγκι Ντρίο είχε κάνει μια σειρά από stories στο instagram της λέγοντας: «Γλυκιά μου Ιωάννα, επειδή δεν με ξέρεις, απειλές και απειλητικά μηνύματα όμως με το gang στου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή προσωπικά, αν έχεις κάτι να μου πεις, έτσι όπως κάνεις δηλώσεις, να μου απαντάς η ίδια, αντί να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα. Πέρα από αυτό όμως, ήθελα να σου πω, ότι αφού δεν με ξέρεις γκούγκλαρέ με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους. Αυτό που μάλλον εσύ δεν το έχεις».

Δείτε όσα είπε και στο Instagram προφίλ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved