Αναστασία Κατηφόρη: Η κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη και η στημένη εκπομπή του Μποτρίνι!
Showbiz

Αναστασία Κατηφόρη: Η κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη και η στημένη εκπομπή του Μποτρίνι!

H Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή νικημένη από την ανορεξία και άφησε τα πάντα στην καλή της φίλη Αναστασία η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μποτρίνι!

Η Αναστασία Κατηφόρη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου αναφέρθηκε στο… στημένο Εφιάλτη, αλλά και στην κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη.

«Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε «έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό» και τρωγόμαστε μεταξύ μας…»

«Έρχεται ένας άλλος… Έκτορας και μας λέει… πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα»!

Για την κληρονομιά της Νανάς Καραγιάννη, δήλωσε: «Εξεπλάγην όταν ειδοποιήθηκα από τον συμβολαιογράφο, προφανώς και έμεινα άφωνη. Η κληρονομιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι πάρα πολλά. Δεν τα έχω λάβει ακόμα γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved