Δημήτρης Σκουλός: Η απάντηση του, όταν ρωτήθηκε για τον φετινό τελικό του GNTM
Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: Η απάντηση του, όταν ρωτήθηκε για τον φετινό τελικό του GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για τις αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων, αλλά και για το ρόλο τους ως κριτής.

Και τη φετινή σεζόν βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του GNTM, σε μια διαφορετική χρονιά για το ριάλιτι. Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την εμπειρία του στο GNTM 3 ενώ αποκάλυψε στοιχεία του χαρακτήρα του για τα οποία και δεν είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

Μπορεί φέτος να είναι αγόρι ο νικητής;

Τίποτα δεν αποκλείεται. Οι τελευταίες σεζόν άλλωστε έχουν υπάρξει πολύ ανατρεπτικές. Πόσο μάλλον η φετινή.

Ο χαρακτήρας κάθε μοντέλου σας επηρεάζει;

Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο σπίτι των παιδιών, ούτε η παραγωγή μάς λέει κάτι. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε μαζί με εσάς στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν με νοιάζει τι γίνεται εκεί. Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας, που αλίμονο αν άφηνα τα νεύρα και τις ανασφάλειες του καθενός (ή και τα δικά μου) να με επηρεάσουν. Αν είμαι π.χ. στενοχωρημένος, δεν το έχω δείξει ποτέ στη δουλειά. Εάν δεν ήμουν «ψυχρός επαγγελματίας» θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος.

Τη μία είστε αυστηρός, την άλλη πιο ήπιος. Τι είδους κριτής πιστεύετε πως είστε τελικά;

Δίκαιος! Δεν μπορώ να με κατατάξω αλλού. Δεν είμαι ούτε «επίτηδες» αυστηρός, ούτε «επίτηδες» γλυκός. Δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ανάλογα με την εικόνα που βλέπω κάθε φορά μπροστά μου. Εν ολίγοις, αν δω κάτι που στα δικά μου μάτια φαντάζει λάθος, θα πω ευθέως τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά μου εκεί.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved