Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δεν είναι απλά ωραίος είναι και ο πιο ψηλός της tv!Τι ύψος έχει;
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δεν είναι απλά ωραίος είναι και ο πιο ψηλός της tv!Τι ύψος έχει;

Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής να ‘ναι και όπως ΄ναι!

Ο Γιάννης Κουκουράκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως Κωνσταντής στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, απολαμβάνει την τηλεοπτική επιτυχία του σίριαλ εποχής και ο ρόλος του έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, όπως φυσικά όλη η παραγωγή, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει είναι εντυπωσιακά.

Και δεν είναι απλά καλός ηθοποιός και ταλαντούχος σε όλους τους ρόλους που μέχρι και σήμερα έχει υποδυθεί, είναι και ο ψηλός ηθοποιός που έχεις δει σε σειρά.

Ναι, ναι… καλά διαβάζεις.

Αναρωτιέσαι κι εσύ τι ύψος έχει ο Κωνσταντής;

Την απάντηση έδωσε μόνος του μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town.

Σε ερώτηση αν είχε επιτυχία στα κορίτσια όταν ήταν ακόμη μαθητής απάντησε: «Σχετικά, ναι. Αλλά και χυλόπιτες έχω φάει, και έχω πληγωθεί, και έχω κλάψει, και έχω τσατιστεί – και όλα τα έχω κάνει και όλα τα έχω πάθει. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, ξεχώριζα γιατί ήμουν το πιο ψηλό παιδί στην τάξη. Τώρα δεν ξέρω -και δεν το νομίζω- αν με θεωρούσαν και το πιο όμορφο», είπε. Όσο για το ύψος του, αποκάλυψε:

«Είμαι 1,92μ. Πάντως, όταν βλέπω φωτογραφίες από το λύκειο, γελάω πολύ. Με κοιτάζω και λέω: «Πώς ήμουν έτσι;». Είναι και η ηλικία τέτοια που ακόμα σχηματίζεται ο άνθρωπος και έχει πολλή πλάκα. Γενικά, όμως, νομίζω πως όλοι το παθαίνουμε αυτό με τις σχολικές μας φωτογραφίες. Δεν είμαι η εξαίρεση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved