«Στις 8 λέξεις βλέπω τον εαυτό μου όπως δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φανταστώ»
Showbiz

«Στις 8 λέξεις βλέπω τον εαυτό μου όπως δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φανταστώ»

Ποια ηθοποιός έκανε την παραπάνω δήλωση;

Η Φανή Γεωργακοπούλου τα Σαββατοκύριακα είναι το χαρούμενο κορίτσι του Dot. Τις καθημερινές γίνεται δολοπλόκα δολοφόνος στις 8 λέξεις.

Η ίδια μίλησε για την στήλη της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αλλά και για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο ίδιο κανάλι.

Τι κάνει μια ηθοποιός στο Dot;

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Στο Dot κάνω ό,τι μπορώ με τεράστια χαρά. Ήταν τυχαία η γνωριμία μου με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και σαν να ταίριαξε λίγο το χιούμορ μας, σαν να ταίριαξαν λίγο οι ιδέες μας, σαν να ταίριαξε λίγο η αύρα μας. Πήγα, λοιπόν, και έκανα αρχικά ένα βιντεάκι με κάποια άλλα κορίτσια για να δω πώς είναι αυτό το πράγμα και ξετρελάθηκα. Οπότε, η Νάνσυ μου είπε: «Βρε Φάνη, δεν κάνεις μια στήλη»; Και την έκανα.

Και τι είναι αυτή η στήλη;

Αυτό είναι μια άλλη καλή ερώτηση. Είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές. Μπορεί να έχω κάτι προϊοντικό, αλλά μπορεί να έχω απέναντι μου και μια ομάδα αντρών ή γυναικών, να τους ρωτάω για κάποιο θέμα, ας πούμε για το πρώτο ραντεβού τους, εκείνοι να μου απαντούν κι εγώ να τρολάρω τις απαντήσεις τους. Από το προηγούμενο βράδυ κάνω την ερευνά μου, ετοιμάζω τις ερωτήσεις και ψάχνω να βρω πώς θα μου βγει πιο αστείο. Είναι μια κωμική νότα στην εκπομπή και χαίρομαι πολύ που το κάνω. Στη δουλειά μου, στο θέατρο, πάντα έχω άγχος, θέλω να είμαι καλή, θέλω να πάει καλά η παράσταση. Έχω παρατηρήσει, όμως, ότι όταν είμαι στο Dot. και κάνω αυτά τα μικρά ωραία βιντεάκια δεν έχω καθόλου άγχος και περνάω πολύ χαλαρά και πολύ όμορφα. Ίσως γιατί δεν παίζω κάποιον ρόλο, αλλά είμαι ο εαυτός μου.

Η Βίκυ, ο ρόλος σου στις 8 Λέξεις, είναι εντελώς άλλη περίπτωση.

Υποδύομαι μια πάρα πολύ κακιά, μια δολοφόνο, που καταστρέφει ζωές, οικογένειες - και εννοείται ότι κουβαλάει ένα άλλο βάρος. Δεν μοιάζει με τον χαρακτήρα μου που είναι χαλαρός, απλός, χαρούμενος. Καμιά φορά, όταν είμαστε στις πρόβες ή παίζω τον ρόλο μπροστά στις κάμερες ή όταν παρακολουθώ μετά τις σκηνές, βλέπω τον εαυτό μου όπως δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φανταστώ. Σε αυτό τον ρόλο έχω έναν δυναμισμό, κάτι που δεν το έχω και πρώτο-πρώτο στοιχείο στον χαρακτήρα μου. Γενικά, μέσα από τους ρόλους μου έχω ανακαλύψει πολλές Φανές. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας μικρά-μικρά κουτάκια με διαφορετικούς χαρακτήρες, απλώς μπορεί να μη μας έχει δοθεί η ευκαιρία να τους δούμε όλους. Καμιά φορά, λοιπόν, ξαφνιαζόμαστε και λέμε: «Α, κοίτα, δεν το περίμενα να το κάνω αυτό», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved