Aπόστολος Καμιτσάκης: «Ο Δημήτριος και η Βάλια χτίζουν τη σχέση τους»
Showbiz

Aπόστολος Καμιτσάκης: «Ο Δημήτριος και η Βάλια χτίζουν τη σχέση τους»

Ο Απόστολος Καμιτσάκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και σε κάθε δουλειά του κερδίζει θετικές εντυπώσεις.

Το ίδιο συμβαίνει και στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» όπου υποδύεται τον πατέρα Δημήτριο. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, αποκαλύπτει τα μυστικά που κουβαλά ο ήρωας του, καθώς επίσης και τι συμβαίνει με τη Βάλια...

Για δεύτερη χρονιά, βρίσκεσαι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς». Θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια για αυτή τη συνεργασία.

Πραγματικά, είναι μια υπέροχη συνεργασία και υπάρχει μια ιδιαίτερη φροντίδα σε όλα, μιας και στο τιμόνι βρίσκεται ο Χάρης Ρώμας.

Από όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή σου στη σειρά, πολλοί έψαξαν να μάθουν για σένα και σου έβαλαν την ετικέτα «ο ωραίος παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου». Σε άγχωσε όλο αυτό που συνέβη;

Η αλήθεια είναι ότι πάντα με αγχώνουν αυτά καιτο γεγονός ότι είμαι χαλαρός απέναντι σου είναι επειδή σε ξέρω και έχουμε ξαναμιλήσει. Γενικά, δεν το έχω πάρα πολύ με τα κοινωνικά, δεν μπορώ να ίο διαχειριστώ, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να το αποδέχομαι.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργείς και απέναντι στον κόσμο όταν σε σταματάει στον δρόμο;

Σε αυτή την περίπτωση, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όταν σε σταματάει κάποιος στον δρόμο, θα σου πει «Α, είσαι ηθοποιός», «Σε βλέπω στο "Καφέ τηςΧαράς"» κ.ο.κ. και θα φύγει. Αν και θα με πιάσει εξαπίνης, είναι πιο γρήγορο.

Υποδύεσαι τον πατέρα Δημήτριο, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως είναι παντρεμένος. Έχει και άλλα μυστικά;

Όλοι οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου έχουν μυστικά και, σίγουρα, είναι περισσότερα από ένα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δημήτριο. Όλα είναι σαν κομμάτια του παζλ, που, όταν ενωθούν, θα δούμε μια ξεκάθαρη εικόνα του.

Όταν συμβεί αυτό, ο ήρωας που υποδύεσαι θα βρεθεί σε κομβικό σημείο στη ζωή του;

Αυτό δεν μπορώ να σου το απαντήσω με σιγουριά γιατί, όπως θα δούμε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έχουν συμβεί διάφορα πράγματα που έπαιξαν κομβικό ρόλο στο να γίνει παπάς. Μάλιστα, σιγά σιγά, οδεύουμε προς την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επεισοδίων και θα ακολουθήσει ο επόμενος, οπότε ίσως δούμε και άλλα πράγματα. Στο Κολοκοτρωνίτσι, όπως έχουμε δει, έφτασε η σύζυγος του, η Μαργαρίτα.

Πώς θα την αντιμετωπίσει;

Κοίταξε, από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει παπάς και να φύγει από το μέρος όπου ζούσε, μετακομίζοντας σε ένα χωριό, όταν την αντικρίζει αισθάνεται περίεργα. Είναι σαν να έρχεται αντιμέτωπος ξανά με ένα παρελθόν που θέλει να το αποφύγει.

Ειδικά από τη στιγμή που έχει αρχίσει να εκδηλώνει τα συναισθήματα του απέναντι στη Βάλια...

Ακριβώς. Ο Δημήτριος και η Βάλια έχουν αρχίσει να χτίζουν τη μεταξύ τους σχεση και, ταυτόχρονα, έρχεται το πρόσωπο από το παρελθόν του, οπότε τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο...

Ο Δημήτριος και η Βάλια θα γίνουν ζευγάρι ή πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα;

Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν γνωρίζω αν ο Δημήτριος και η Βάλια θα είναι μαζί. Είναι μία σχέση που χτίζεται και βρίσκεται σε εξέλιξη...

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Αυτό που μπορώ να σου πω στην παρούσα φάση είναι ότι έρχονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, που θα επηρεάσουν τη ζωή πολλών ηρώων, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved