Χριστόπουλος: O χριστουγεννιάτικος στολισμός με το μωρό και τα κλάματα της γυναίκας του
Showbiz

Χριστόπουλος: O χριστουγεννιάτικος στολισμός με το μωρό και τα κλάματα της γυναίκας του

Ένα συγκινητικό ποστ από τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ο διάσημος φωτογράφος και πρώην κριτής του My Style Rocks, μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία από το υπέροχο και παραμυθένιο σαλόνι του σπιτιού του με τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το στολισμό τους.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε στο σχολιασμό της φωτογραφίας, φέτος είναι η μοναδική χρονιά που θέλησε ο ίδιος για πρώτη φορά να στολίσει και ο λόγος είναι το μωρό τους.

Αποκάλυψε μάλιστα πως η σύζυγός του, Ανίτα, όταν αντίκρισε τα δέντρα μέσα στο σαλόνι, έβαλε τα κλάματα από χαρά και συγκίνηση.

«Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας.....
Φέτος μας ευλόγησε ο θεος, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης ❤️❤️❤️», έγραψε ο ίδιος.

Δες τη φωτογραφία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved