Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο – Οι νέες εντυπωσιακές φώτο και η τούρτα υπερπαραγωγή
Showbiz

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο – Οι νέες εντυπωσιακές φώτο και η τούρτα υπερπαραγωγή

Γενέθλια για τον Άγγελο Λάτσιο σήμερα, 30 Νοεμβρίου! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου γίνεται 18 χρονών!

O Άγγελος γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και μέσω instastories μας έδειξε την τούρτα υπερπαραγωγή και όχι μόνο... Έκανε repost και φωτογραφίες του, που πόσταραν οι φίλοι του.

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει τελειώσει το σχολείο, έχει υιοθετήσει ένα υπέροχο, μοντέρνο look και μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του, Γιάννη!

Από τότε που ο Άγγελος «άνοιξε» προφίλ στο Instagram μοιράζεται με τους followers τους στιγμές της προσωπικής του ζωής και πολλές φωτογραφίες με τη μητέρα του.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο γοητευτικός γιος της λαμπερής παρουσιάστριας, η οποία είχε μιλήσει δεκάδες φορές μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha για εκείνον, έχει αλλάξει αρκετά.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα γοητευτικό αγόρι που λατρεύει τα τατουάζ, τα μακριά μαλλιά και τη γυμναστική…

Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες. «Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας έφηβος – άντρας... Αυτό βέβαια το είδαμε και στην τελευταία εκπομπή της, που η Ελένη Μενεγάκη χώθηκε στην αγκαλιά του λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της από την tv!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέλεια σχέση με τον γιο της Άγγελο, και δεν είναι λίγες φορές που τους έχουμε δει να ποζάρουν παρέα στο Instagram ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια!

Εμείς ανήμερα των γενεθλίων του Άγγελου Λάτσιου συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του, αλλά δείτε και την τούρτα υπερπαραγωγή και τις νέες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Χρόνια πολλά Άγγελε! Να τα εκατοστήσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved