Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε τί είναι αυτό που του φτιάχνει τη διάθεση στην καραντίνα!
Showbiz

Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε τί είναι αυτό που του φτιάχνει τη διάθεση στην καραντίνα!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε μέσω του Instagram ποιο πράγμα του φτιάχνει την διάθεση εν όψει του lockdown!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το γνωστό μοντέλο και coach του «Style me up» δημοσίευσε μια φωτογραφία λέγοντας ότι… αυτό κάνει και τους φτιάχνει την διάθεση.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε προφανώς στην γυμναστική και στις ευεξία που του δίνει η σωματική άσκηση μέσα στην καραντίνα και ρώτησε τους θαυμαστές του να του πουν τί φτιάχνει την διάθεση σε εκείνους!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι λάτρης της καλής ποιότητας ζωής, διαθέτει ένα από τα καλύτερα αντρικά κορμιά της ελληνικής showbiz και γυμνάζεται καθημερινά, προσέχοντας πάντα τις τροφές που καταναλώνει.

Το γνωστό μοντέλο επικοινωνεί κάθε μέρα με το κοινό του στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται προσωπικές στιγμές αλλά δίνει και συμβουλές καλής ζωής. Το κορμί του είναι πλήρως γυμνασμένο και θα το ζήλευε κάθε άντρας.

Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γράφοντας μέσα από το γυμναστήριο: «Καλημέρα σήμερα υπάρχει τρομερή διάθεση η πρωινή γυμναστική μου φτιάχνει την διάθεση εσείς τι κάνετε για να έχετε διάθεση;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved