Ανδρέας Γεωργίου: «Επιρροές δεν υπάρχουν εκτός και αν γίνεται υποσυνείδητα»
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: «Επιρροές δεν υπάρχουν εκτός και αν γίνεται υποσυνείδητα»

Για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά «8 λέξεις», τη συνεργασία με τους συντελεστές αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η επιτυχία που σημειώνετε τα τελευταία χρόνια σας έχει αλλάξει; Τι σας έχει διδάξει η μέχρι τώρα πορεία σας; «Αυτό που αλλάζει σεζόν με σεζόν είναι το άγχος, το οποίο όλο και λιγοστεύει, γιατί οι εμπειρίες πια είναι πολλές. Τα περισσότερα προβλήματα τα έχω συναντήσει πολλές φορές και η αλήθεια είναι ότι, όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως το πρόβλημα είναι πρόβλημα όσο διαρκεί. Μετά είναι απλώς μια εμπειρία η οποία κάτι με έμαθε. Κάπως με πήγε πιο μπροστά και με έκανε μια σταλίτσα πιο σοφό».

Υπάρχουν επιρροές από άλλους Έλληνες σκηνοθέτες; «Επιρροές δεν υπάρχουν εκτός και αν γίνεται υποσυνείδητα. Θαυμάζω πολύ τον Κώστα Γαβρά και από τη νέα γενιά τον Γιώργο Λάνθιμο. Δεν νομίζω ότι έχω επιρροές από αυτούς, Μακάρι να έχω, γιατί εγώ κάνω τηλεόραση, η οποία είναι άλλο πράγμα»

Πόσο κοντά είστε στο χαρακτήρα του Οδυσσέα Καλλέργη και ποια στοιχεία προσθέσατε, ώστε να τον πλησιάσετε;

«Νομίζω ότι είμαι φιλόδοξος, όπως είναι κι αυτός. Αγαπάει με πάθος τη ζωγραφική, όπως αγαπάω και εγώ με πάθος τη σκηνοθεσία. Τον Οδυσσέα τον απωθεί η μεγάλη έκθεση και οι δημόσιες σχέσεις, και σ' αυτό μοιάζουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Οδυσσέας, όταν αγαπάει, αγαπάει βαθιά και είναι μονογαμικός. Το ίδιο και εγώ»

Με ποια γυναίκα ηθοποιό θα θέλατε να συνεργαστείτε κάποια στιγμή; «Με τις περισσότερες ηθοποιούς που εκτιμώ υποκριτικά έχω συνεργαστεί. Υπάρχουν όμως και αρκετές άλλες που εκτιμώ προσωπικά και θα ήθελα κάποια στιγμή να συμβαδίσουμε, όπως για παράδειγμα τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία προσεγγίζει τόσο την κωμωδία όσο και το δράμα με την ίδια σοβαρότητα», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved