Φωτεινή Γεωργίου: «Αγκαλιάζω την κόρη μου και της λέω ‘είσαι το φάρμακο μου’»
Showbiz

Φωτεινή Γεωργίου: «Αγκαλιάζω την κόρη μου και της λέω ‘είσαι το φάρμακο μου’»

Η εκπομπή «Υγεία πάνω απ' όλα» που με επιτυχία παρουσιάζει από την τηλεόραση του αντί, ο κορονοϊος, οι τρόποι που μπορούμε να προφυλαχτούμε από την πανδημία, αλλά και το «φάρμακο» της προσωπικής της ζωής, η δεκαοκτάχρονη κόρη της, Νίκη.

Η Φωτεινή Γεωργίου ανοίγοντας την καρδιά της αποκάλυψε πως δέχτηκε κριτική όταν επέλεξε να κρατήσει το παιδί της και να το μεγαλώνει μόνη της.

Η κόρη σου είναι δεκαοχτώ ετών. Το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα πυρήνα μονογονεϊκής οικογένειας, σας έδεσε περισσότερο; Αντιμετώπισες δυσκολίες, μόνη ούσα σ' αυτήν την πορεία;

«Επειδή κινητήριος δύναμη ήταν η αγάπη μου και η προστασία απέναντι της, δεν επέτρεψα να με επηρεάσει η οποιαδήποτε δυσκολία στο μεγάλωμα του παιδιού. Το γεγονός ότι ήμουν μόνη μου δεν με εμπόδισε σε τίποτα. Σίγουρα, υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Οι μονογονεϊκές οικογένειες, Τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα»

Δέχθηκες bullying δηλαδή εξαιτίας της απόφασης σου να μην παντρευτείς, να κρατήσεις και να μεγαλώσεις το παιδί σου μόνη;

«Υπήρξαν άνθρωποι που πιθανώς δεν το δέχονταν, οι οποίοι με, κοίταζαν παράξενα. Δεν ντράπηκα ποτέ για την επιλογή που μου προσέφερε τόση αγάπη και ευτυχία στη ζωή μου. Είχα πάντοτε τη θέση ότι κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του και εγώ τη δική μου. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες συμπεριφορές ακραίες, άδικες και μη κόσμιες, αλλά δεν με ένοιαζε. Δεν επέτρεψα να το αισθανθώ ποτέ ως bullying»

Τι σε δίδαξε η Νίκη στη ζωή σου; «Ότι μπορώ να αντιμετωπίσω με επιτυχία τα πάντα, ότι όποια δυσκολία και αν προκύψει θα τα καταφέρω. Είναι συγκλονιστικό το αίσθημα μια ψυχή να εξαρτάται από εσένα. Είναι η αιτία για να προχωρήσεις μπροστά»


Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι χαζομαμά.
«Παραμένω έως και σήμερα χαζομαμά. Νομίζω ότι θα είμαι για πάντα. Πολλές φορές, όταν είμαι ψυχολογικά πεσμένη, αγκαλιάζω την κόρη μου και της λέω «είσαι το φάρμακο μου», λέει στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved