Η συγκινητική κίνηση Αρναούτογλου  Ουγγαρέζου σε συνεργάτη τους την περίοδο του κλεισίματος του MEGA
Showbiz

Η συγκινητική κίνηση Αρναούτογλου  Ουγγαρέζου σε συνεργάτη τους την περίοδο του κλεισίματος του MEGA

Ο Μανώλης Σκοπελίτης, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο ίδιος, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περίοδο που έκλεισε το MEGA και για το πόσο οι δύο αυτοί άντρες τον στήριξαν.

Πέρασε πολύ δύσκολα τους 7 μήνες που έμεινε απλήρωτος, μέχρι που έκλεισε το ΜΕGΑ:

«Δύο άνθρωποι ήταν αυτοί που με συγκίνησαν και με έκαναν να κλαίω την εποχή που πραγματικά πείνασα και δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Ο ένας ήταν ο Γρηγόρης, ο οποίος μου τηλεφώνησε ένα βράδυ για να μου πει: "Πες μου πού μένεις. Έρχομαι και σου φέρνω χρήματα". Φυσικά δεν του είπα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ξέσπασα σε λυγμούς γιατί δεν δούλευα πια μαζί του και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει αυτό που έκανε.

Ο δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Πήγα στην τράπεζα για να βγάλω το τελευταίο μου 20ευρω και είδα ότι είχα μέσα χρήματα. Κίνησα γη και ουρανό για να μάθω τελικά ότι ο Ουγγαρέζος είχε βρει τον αριθμό λογαριασμού μου από το λογιστήριο του ΜΕGΑ και κρυφά, χωρίς να μου πει το παραμικρό, πήγε και μου έβαλε χρήματα.

Όπως δεν μπορώ να ξεχάσω και αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είχε μάθει, χωρίς να του πω κάτι, ότι αν δεν χειρουργηθεί η μάνα μου την επόμενη ημέρα, θα πεθάνει. Ως οικογένεια δεν είχαμε λεφτά για να γίνει ή επέμβαση καρδιάς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και σε κρατικό νοσοκομείο μας είχαν πει ότι θα τη χειρουργήσουν τρεις εβδομάδες μετά. Ο Γιώργος τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και κανόνισε να εγχειριστεί η μητέρα μου αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο και με λίγα χρήματα», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved