Δανάη Παππά: Δες πώς περνά στο lockdown με τον σύντροφό της
Showbiz

Δανάη Παππά: Δες πώς περνά στο lockdown με τον σύντροφό της

Δανάη Παππά: Η νέα φωτό δίπλα στον αγαπημένο της.

Την γνωρίσαμε σε αρκετά νεαρή ηλικία, μέσα από τις τηλεοπτικές επιτυχίες του Ανδρέα Γεωργίου. Φέτος μπορεί να απέχει από τη μικρή οθόνη, ωστόσο δείχνει να περνά μια χαρά τη νέα της καθημερινότητα, δηλώνοντας μάλιστα ερωτευμένη.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, βιώνουν μαζί και αυτή την καραντίνα, κάνοντας συχνά αναρτήσεις στα social media.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της, η όμορφη Δανάη μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, αλλάζοντας ριζικά την καθημερινότητά της.

«Mου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Nα μην έχω να ξυπνήσω το πρωί να προλάβω ένα αεροπλάνο. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή, γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο. Οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα. Ήταν ωραία, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Να ξυπνάω το πρωί και το περιβάλλον δίπλα μου να είναι γνώριμο», είχε δηλώσει.

Πλέον, η καθημερινότητα την βρίσκει στο πλευρό του καλού της, με τον οποίο και θα αθληθούν μαζί, στέλνοντας πάντα το απαραίτητο μήνυμα για τη μετακίνησή τους.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved