Πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα! Το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram!
Showbiz

Πασίγνωστο μοντέλο έγινε μανούλα! Το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram!

Το μοντέλο είναι μόλις 25 ετών και απέκτησε το πρώτο της παιδί! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λόγος για το μοντέλο Romie Strijd που έχει συμμετάσχει και περπατήσει σε πολλές από τις πασαρέλες του οίκου της Victoria’s Secret.

Η Romie Strijd με φωτογραφία που δημοσίευσέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση του ερχομού του πρώτου της παιδιού. Το γνωστό μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και συμπλήρωσε την ευτυχία της οικογένειάς της.

Η καστανόξανθη καλλονή όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη αντιμετώπιζε μια δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά όπως φαίνεται όλα κύλησαν ομαλά!

Συγκεκριμένα είχε πει: «Ήμουν συντετριμμένη με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια με τον Λόρενς γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Ήμουν τόσο τρομαγμένη που δεν θα γινόταν ποτέ αυτό γιατί μου είχαν πει ότι ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσω παιδί με φυσικό τρόπο. Ποτέ δεν ένιωσα ψυχικά αγχωμένη, οπότε ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά η καθημερινότητά μου αποτελούνταν από διαρκή ταξίδια όλη την ώρα, εργασία από το πρωί μέχρι το βράδυ και περιορισμένα είδη φαγητού».

Δείτε τις φωτογραφίες της με το μωράκι της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved