Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο παπα-Γρηγόρης με τους σεναριογράφους - Τι συνέβη
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο παπα-Γρηγόρης με τους σεναριογράφους - Τι συνέβη

Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Σαββιδάκης για το ρόλο του στη σειρά.

Για το ρόλο του "παπα-Γρηγόρη" αλλά και για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός. Ο ίδιος μάλιστα παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τη ροή του σεναρίου κατά της Λενιώς.

Στον ήρωα σας αρέσει το δίκαιο και φρο­ντίζει, όσο του επιτρέπεται, να παρεμβαίνει όταν αντιλαμβάνεται ότι γίνονται αδικίες.

«Ολο το χωριό πια είναι μια οικογένεια, αν εξαι­ρέσουμε το σόι του Δούκα, που και με αυτούς κρατάει τις ισορροπίες. Οπότε, συμπεριφέρεται στους περισσότερους όπως θα συμπεριφερόταν σε κάθε κοντινό του άν­θρωπο».

Ο Μιλτιάδης είναι μια βασανισμένη ψυχή. Τι γίνεται με την περίπτω­ση του; Ο παπα-Γρηγόρης αρνήθηκε να του κάνει εξορκισμό.

«Ναι. γιατί θεώρησε, γνωρίζοντας τον Μιλτιά­δη, πως δεν είναι δαιμονισμένος. Δεν θα τον βοηθούσε. Και γι' αυτό έβαλε τις φωνές στον Παναγιώτη όταν εκείνος τον πήγε σε άλλο παπά για να του φύγει η ιδέα. Ήταν ακόμη χειρότερο αυτό και δεν έκανε καλά να το δεχτεί ο άλλος.

Ο Μιλτιάδης θα συνεχίσει να είναι σε αυτή την κατάσταση;

«Ναι όλοι προσπαθούν με αγάπη, όπως μπορεί ο καθένας να του συμπαρασταθούν και να τον βοηθήσουν».

Η Βιολέτα θα παραμείνει δίπλα του;

«Συνεχίζει να είναι κοντά του και προσπαθεί κι εκείνη από την πλευρά της για το καλύτερο. Δεν ξέρουμε αν θα μείνει μέχρι τέλους ή αν ο Μιλτιάδης διαλέξει άλλο δρόμο. Εκείνη πάντως τον αγαπάει και θέλει να είναι μαζί του».

Περίεργα μου τα λέτε.

«Τα υπόλοιπα επί της οθόνης».

Και η Λενιώ πηγαίνει στον παπά μετά την επιστροφή της στο χωριό.

«Εχει περάσει δύσκολα και θέλει να έρθει ηρεμίσει στην ψυχή της. Για αυτό τον βρίσκει, θα περάσει όμως ακόμη πιο δύσκολα με τον ερχομό του Βόσκαρη που θέλει να της κάνει κακό και να την εκδικηθεί. Ως Κωστής θα ήθελα να πιάσουν τον Βόσκαρη και να του φερθούν όπως του αξίζει. Να του κάνουν βασανιστήριο. Είμαι έξαλλος με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Κολκόβαλη που τον έφεραν στο χωριό μας. Μας σκό­τωσαν τον Κυπραίο που μετανόησε, έγινε καλός άνθρωπος και το είχε βρει με τον εαυτό του και τον θεό και μας έφεραν τον Βόσκαρη».

Καθόλου χριστιανικό δεν είναι αυτό που λέτε. «Πράγματι, αλλά όλοι πρέπει να τιμω­ρούνται όταν βάλ­λονται ενάντια στην ανθρώπινη αξία και τη ζωή. Χριστιανοί... χριστιανοί, αλλά υπάρχουν και όρια. Ο παπά-Γρηγόρης πάλι, δεν έχει δει τον ερχομό του με καλό μάτι. Ωστόσο είναι ευγενής μαζί του. Καλό παιδί ο Βασίλης Μπισμπίκης αλλά ο Βόσκαρης μακριά και αλάργα».

ΠΗΓΗ:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved