Ανασκόπηση 2020: 15+1 παίκτες ριάλιτι που μάλλον θα θυμάσαι για καιρό ακόμα
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: 15+1 παίκτες ριάλιτι που μάλλον θα θυμάσαι για καιρό ακόμα

Ανασκόπηση 2020: Δες ποιοι από αυτούς βρίσκονται ήδη σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μπορεί σύντομα να βρισκόμαστε στα μέσα της φετινής σεζόν, η ωστόσο τα πρώτα ριάλιτι ολοκληρώθηκαν, γεμάτα εκπλήξεις, εντάσεις αλλά και δεκάδες νέους, έτοιμοι να κυνηγούσουν τα μεγάλα τους όνειρα.

Για κάποιους αυτά σχετίζονται με τη μαγειρική, για άλλους με τη μόδα, ενώ για κάποιους προτεραιότητα αποτελεί η τηλεόραση.

Το Star και το 2020, έμεινε πιστό στο πρόγραμμά του βγάζοντας στον αέρα τα δύο δυνατά project, GNTM και MasterChef.

Ιδιαίτερες αλλαγές είδαμε στο ριάλιτι μοντέλων, αφού για πρώτη φορά στο παιχνίδι συμμετείχαν αγόρια, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί, μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρέθηκε με δική της θέση στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΙ, ο οποίος αποφάσισε να βγάλει στον αέρα το Big Brother, 18 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση. Το Big Brother της νέας εποχής απασχόλησε έντονα τους τηλεθεατές, με τους παίκτες να έρχονται συχνά αντιμέτωποι, από τα πιο μικρά, μέχρι και τα πιο μεγάλα θέματα της ημέρας τους.

Τη διαφορά στο Prime Time πρόγραμμα έκανε φέτος ο Alpha. Φέρνοντας στην Ελλάδα το γνωστό ριάλτι The Bachelor. Είκοσι γυναίκες πέρασαν από μια σειρά δοκιμασιών, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη η οποία θα σταθεί ως σύντροφος δίπλα στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τα κορίτσια απογοήτευσαν αρκετές φορές τον mr.Bachelor ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον χειρότερό τους εαυτό.

Ποια πρόσωπα ξεχώρισαν μέσα στο 2020 και ποια έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες τους συνεργασίες στο χώρο της ομορφιάς και στα media;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved