Ανασκόπηση 2020: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στη χρονιά!
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στη χρονιά!

Ανασκόπηση 2020: Το 2020 φτάνει στο τέλος του και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ήταν αρκετά τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν άντεξαν το τεστ του χρόνου και αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, μέσα στο 2020.

Μίλησαν δημόσια για τον έρωτά τους, έβγαλαν κοινές φωτογραφίες και τελικά δεν ήταν γραφτό να παραμείνουν μαζί!

Χώρισε οριστικά η Μελίνα Ασλανίδου από τον Κρητικό κομμωτή Βασίλη Μουντάκη. Διαφορετικούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν μετά από σχέση δύο ετών. Το ζευγάρι δεν κατάφερε να τα βρει παρά το γεγονός ότι στην πρώτη καραντίνα η Μελίνα μετακόμισε στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον κομμωτή.

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης δεν είναι πια μαζί. Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι»!

Και ο Βλάσσης Χολέβας αποκάλυψε on camera τον χωρισμό του από την Έλενα Αργυριάδου.

Ο Βλάσσης Χολέβας δήλωσε χαρακτηριστικά on camera: «Αν είναι να έρθει κάτι και να βρω με έναν άνθρωπο που θα νιώθω τέλεια, θα ξανασκεφτώ τον γάμο. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι στη Γερμανία. Πήγα πρόσφατα και είδα τη μικρή. Ευτυχώς πριν γίνει το lockdown. Με την Έλενα Αργυριάδου έχουμε χωρίσει εδώ και δυο μήνες περίπου. Μένει μόνιμα Αθήνα τώρα».

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα χώρισαν αφού πρώτα έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά χώρισαν μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως οι δυο τους θα ένωναν μια για πάντα τις ζωές τους, εκείνοι τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Σαν «βόμβα έσκασε» η είδηση ότι η Κατερίνα Ζαρίφη χώρισε μετά από εννέα χρόνια σχέσης από τον Γιάννη της! Χώρισαν «βελούδινα», άφησαν το σπίτι που ζούσαν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.

Η Σοφίνα Λαζαράκη που γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστρια στη σειρά "Παρθένα Ζωή" και είναι κόρη της Μηλιαρέση χώρισε από τον Ισπανό χορευτή Τζόσουα Ουλάτε και επέστρεψε στην Ελλάδα!

Χώρισε και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και τον γνωστό επιχειρηματία Νίκο Σερεπίσο οι οποίοι ήταν ζευγάρι για περίπου 15 μήνες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου.Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι. Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος είναι πλαστικός χειρούργος, στις 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή, αλλά τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Η Βάσω Γουλιελμάκη χώρισε από τον Χρήστο Γιάνναρη

Η Έρρικα Πρεζεράκου χώρισε από τον Τίτο Καταλαγαριανάκη. Ο Τίτος Καταλαγαριανάκης ήταν δίπλα της μετά το ατύχημα που είχε, παρόλο που χώρισαν, όμως παραμένουν φίλοι.

Τίτλοι τέλους και για το ζευγάρι Ανδρέα Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η νικήτρια του GNTM και ο Τάσος Ιωαννίδης δεν είναι πια μαζί!

Kαι η Ζένια Μπονάτσου με τον Σωτήρη Μανίκα χώρισαν! Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό λέγοντας στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη: «Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Με πετυχαίνετε στη δουλειά μου και δεν μπορώ να μιλήσω».

Η Γωγώ Γαρυφάλλου δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον μπαμπά της κόρης της και τότε σύντροφό της κι έτσι επέλεξαν να χωρίσουν.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί και περνάει πολύ χρόνο με τη κόρη της η οποία ήρθε στον κόσμο πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει για λίγο στη θερμοκοιτίδα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χώρισε μετά πέντε χρόνια σχέσης και το αποκάλυψε on camera

Η Χριστίνα Κολέτσα χώρισε από τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη

Χώρισε και η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Δημήτρης Ταταράκης

Η Μπάγια Αντωνοπούλου χώρισε από τον Άκη Δρούγκα, η οποίοι ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Και η Τζούλια Νόβα χώρισε από τον Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια σχέσης και ενώ σκόπευαν να παντρευτούν...

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους o Kωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν μέσα στο 2020 και η καλλονή ήδη έχει βρει νέο αμόρε!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια δεν είναι πλέον μαζί αλλά αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες.

Η Βίκυ Κάβουρα χώρισε από τον επί 8 μήνες σύντροφό της, τον Γιώργο Βίγγο.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν είναι πια με τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Η Τέα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε τρεις μήνες τον Iνδό Οmaar Singh

Τίτλοι τέλους και για τον Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και μέσα στο 2020 βγήκε το διαζύγιό τους.

Ο Πάνος Κιάμος αποφάσισε να χωρίσει με τη γυναίκα του μετά από δώδεκα χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν τρία παιδιά.

O Βαλάντης χώρισε από την Μαρία του!

Η Λάουρα Νάργιες και ο Βασίλης Σίμος χώρισαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved