Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτό από τα στενά της Πάρου με σούπερ διάθεση!
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτό από τα στενά της Πάρου με σούπερ διάθεση!

Η Σοφία Αλιμπέρτη σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες της έχοντας επιλέξει να κρατά πλέον πολύ διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αρκετά χρόνια που έχει πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει κάθε τι στην Αθήνα και να εγκατασταθεί σε έναν τόπο που λατρεύει, την Πάρο.

Εκεί δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης, ο οποίος έχει πληγεί αυτόν τον καιρό λόγω κορονοϊού.

Παρ' όλα αυτά, η ίδια δεν χάνει την καλή της διάθεση και με μία νέα φωτογραφία της, την οποία ανέβασε μετά από καιρό, μας έδωσε μία μικρή ιδέα του πώς είναι η ζωή της στο νησί.

Αποπνέοντας ηρεμία και χαλαρότητα στη φωτό, η Σοφία Αλιμπέρτη δείχνει να είναι σε πολύ καλή διάθεση αυτόν τον καιρό, ξορκίζοντας με αυτή τη μαυρίλα της περιόδου που διανύουμε.

Στη φωτογραφία η ίδια απεικονίζεται με λευκό outfit και το σκυλάκι της να απολαμβάνουμε μία χαλαρή βόλτα στα άδεια στενά της Πάρου που η ίδια η Σοφία Αλιμπέρτη δείχνει να αγαπάει πάρα πολύ όπως βέβαια και τους ανθρώπους της. Μάλιστα, στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας η ίδια σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!!! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια!!! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω!!! Στηρίζω τους φίλους μου”!!!» έγραψε χαρακτηριστικά δηλώνοντας ξεκάθαρα τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία και φυσικά τους επιχειρηματίες.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved