Χάρης Χριστόπουλος: Για πρώτη φορά μας έδειξε το πρόσωπο του γιου του! Χριστουπουλάκι ίδιο
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος: Για πρώτη φορά μας έδειξε το πρόσωπο του γιου του! Χριστουπουλάκι ίδιο

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο ερχομός του γιου τους, ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι ιδιαίτερα λόγω της κατάστασης, ωστόσο για το ζευγάρι θα είναι μοναδικά αφού φέτος θα τα γιορτάσουν με το μόλις λίγων μηνών μωρό τους.

Ο διάσημος φωτογράφος και πρώην κριτής του My Style Rocks, πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία από το υπέροχο και παραμυθένιο σαλόνι του σπιτιού του με τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το στολισμό τους. Αποκάλυψε μάλιστα πως η σύζυγός του, Ανίτα, όταν αντίκρισε τα δέντρα μέσα στο σαλόνι, έβαλε τα κλάματα από χαρά και συγκίνηση.

«Υπήρξαν μέρες που πραγματικά νόμιζα ότι θα καταρρεύσω. Ειδικά στην αρχή που έκλαιγε και δεν ήξερα τι μπορεί να έφταιγε: Τώρα που μεγαλώνει σιγά-σιγά και γνωριζόμαστε καλύτερα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο Χάρης δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers του φωτογραφίες με τον γιο τους.

Σε μια από τις πρόσφατες που ανέβασε είδαμε και το προσωπάκι του και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι του μοιάζει αφάνταστα. Χριστουπουλάκι ίδιο.

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά. Μόλις πήρε το δίπλωμα του», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με τον μικρούλη να ποζάρει μέσα στο παιδικό του αυτοκινητάκι.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved