Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της Ελληνίδα τραγουδίστρια
Showbiz

Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της Ελληνίδα τραγουδίστρια

Διανύει αναμφισβήτητα την ομορφότερη φάση της ζωής της, αφού σε δυο μήνες, θα κρατάει στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί!

Μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη, τη στιγμή που ετοίμαζε το δυναμικό δισκογραφικό comeback της, κυκλοφορώντας από τη G Music το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Καλύτερα Ελεύθερη», σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Πέτρου Ίμβριου, εκτοξεύοντας την ευτυχία της στα ύψη !

Ο λόγος για την εκρηκτική Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια Μαρία Τσοπέη, η οποία διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της, και αποκάλυψε στα social media , μετά από παράκληση των διαδικτυακών της φίλων, τόσο το φύλο του μωρού που περιμένει, καρπός του μακροχρόνιου έρωτά της με τον μετρ των επιτυχιών Γιάννη Μαλλιά, όσο και το όνομα που θα το βαφτίσουν!

Όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε η Μαρία Τσοπέη, μη κρύβοντας τη συγκίνησή της, αλλά και δείχνοντας τη κοιλίτσα της, περιμένουν κοριτσάκι, που πρώτα ο Θεός, θα βαφτιστεί Αναστασία-Άννα! Μάλιστα το Άννα είναι ένα όνομα που δεν επιλέχθηκε τυχαία από το ζευγάρι , αλλά λόγω ενός τάματος που είχαν κάνει, θέλησαν να δώσουν στο παιδί τους το όνομα Άννα, όπως και η μητέρα της Παναγίας!

Δείτε την ανάρτησή της στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved