Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα είναι όνειρο και με ιταλική φινέτσα
Showbiz

Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα είναι όνειρο και με ιταλική φινέτσα

Είναι μια γυναίκα με στιλ και ταπεραμέντο οπότε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο και στη διακόσμηση του σπιτιού της.

«Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, όταν ήρθα στην Αθήνα. Μένω εδώ από τότε που γύρισα από την Ιταλία και ήθελε πολλή δουλειά. Και μπόρεσα και το έφτιαξα και μένω εδώ με τα γατάκια μου και τις δύο κόρες μου», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για το υπέροχο σπιτικό της.

Μάλιστα, έχει εξομολογηθεί ότι τη διακόσμηση την έχει κάνει αποκλειστικά εκείνη και αν δεις το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ονειρεμένο.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει βάλει μεράκι, αγάπη και πάθος και έχει δημιουργήσει ένα σπιτικό ζεστό, γεμάτο υπέροχα διακοσμητικά. Το σπίτι της είναι στην περιοχή της Πλάκας και έχει καταφέρει να συνδυάσει την κλασσική διακόσμηση με κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία.

Η ίδια έχει μοιραστεί δεκάδες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την έχουμε δει στην κουζίνα της να μαγειρεύει, στο υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι της μαζί με τις κόρες της ή και μόνη, στο μπαλκόνι της και πραγματικά όλοι οι χώροι του σπιτιού της έχει αυτή την ιταλική φινέτσα που την διακρίνει.

Δες το από άκρη σε άκρη στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved