Μουρατίδης: «Αυτό που κάνει η Κορομηλά είναι το απόλυτο πορνό»
Showbiz

Μουρατίδης: «Αυτό που κάνει η Κορομηλά είναι το απόλυτο πορνό»

Της τα χώνει συνεχώς, αλλά εκείνη δεν πτοείται με τίποτα. Νίκος Μουρατίδης VS Ρούλας Κορομηλά: Ο πόλεμος συνεχίζεται και μάλιστα… με αμείωτη ένταση!



Η νέα επίθεση του ραδιοφωνικού παραγωγού στην παρουσιάστρια έχει να κάνει και πάλι με το Big Brother. Ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του ραδιοφώνου του Ant1 τι πιστεύει για την Ρούλα και το τωρινό της αντικείμενο. «Ποτέ δεν ήμουνα φαν της Ρούλας Κορομηλά και των εκπομπών της. Είχα δει κάποιες εκπομπές και έβλεπα ότι ένα πράγμα που το αποκαλούσαν ψυχαγωγία, που εγώ προσωπικά δεν ψυχαγωγούμαι με αυτό. Φέτος λοιπόν κάθομαι να δω αυτό το… Big Brother. Όταν το είδα, ντράπηκα τόσο πολύ, μα τόσο πολύ που δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Ήταν τόσο έντονη αυτή η αισθητική πορνό που όταν πλέον με ρωτάνε την γνώμη μου την λέω, τι να κάνω;», είπε και πρόσθεσε πως η γνώμη του δεν είναι τίποτε άλλο από ένα από δείγμα των όσων ακούγονται από τον ίδιο τον κόσμο: «Κυκλοφορώ πάρα πολύ και εκτός Αθηνών και παντού. Σας λέω λοιπόν ότι ο κόσμος το συζητάει πάρα πολύ ο κόσμος έξω και ο κόσμος είναι ακόμα πιο σκληρός».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου, εγώ κάνω την εκπομπή μου και θεωρώ ότι την κάνω καλά, το παιχνίδι έχει ανέβει αρκετά και δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας. Θα με επηρέαζε εάν μου λέγανε ότι είμαι κακή παρουσιάστρια ή ότι είμαι ατάλαντη. Τώρα, εάν ο καθένας σχολιάζει, λογικό είναι να σχολιάζει ένα πρόγραμμα», είδε δηλώσει λίγες ώρες πριν η Ρούλα Κορομηλά. Το εάν κάποια στιγμή απαντήσει προσωπικά στον Νίκο Μουρατίδη, θα φανεί από το πόσο θα… αντέξει…
Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved